Politie Zeeland


W-5208-2004 JONGENS AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL


Vier jongens, drie uit Middelburg en een uit Vlissingen in de leeftijd van 14-/15-jaar, zijn vrijdagavond in Middelburg aangehouden voor diefstal.
Een getuige had gezien dat de jongens rond 20.00 uur een paar netten met voetballen wegnamen uit een afgesloten opslagcontainer aan de Kruitmolenlaan te Middelburg. Toen de getuige de jongens achterna ging, liepen deze hard weg. Drie van hen werden even later op de Eendrachtsweg aangehouden, de vierde werd thuis opgehaald. Op het politiebureau hebben de jongens een verklaring afgelegd waarna ze weer in vrijheid werden gesteld. Ze zullen vermoedelijk worden doorgestuurd naar bureau Halt.


Z-5209-2004 KLEIN ZOLDERBRANDJE


Op de zolder van een woning aan de Heerstraat in Sint Jansteen is vrijdagavond een klein brandje ontstaan.
Rond 22.45 uur werd de brand door de bewoners bij thuiskomst ontdekt en door henzelf geblust. Bleek dat de bedrading op de zolder na kortsluiting was gaan smeulen waarna een klein brandje ontstond.


W-5210-2004 RIJBEWIJS INGEVORDERD


Van een 27-jarige automobilist uit Vlaardingen is vrijdag rond 23.50 uur op de Sottegemstraat in Vlissingen het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd en werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


O-5211-2004 ALCOHOLCONTROLE


Op het Clara's Pad en de Stenevate in Heinkenszand werd vrijdagavond een alcoholcontrole gehouden.
Er werd van 37 bestuurders een blaastest afgenomen. Een 21-jarige automobilist uit Goes en een 18-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele kregen een boete omdat zij te veel hadden gedronken.





Politie Zeeland