1e persbericht van zaterdag 5 juni 2004

Eindhoven 05-06-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Twee gewonden bij aanrijding

Bij een aanrijding op de Strijpsestraat zijn vrijdag om 23.15 uur twee automobilisten gewond geraakt. Een 65-jarige Eindhovense vrouw kwam met haar auto vanuit een uitrit de Strijpsestraat opgereden en gaf een 39-jarige Eindhovense automobilist die over de Strijpsestraat reed geen voorrang. Beiden zijn met diverse kneuzingen in het MMC in Eindhoven opgenomen.

Eindhoven: Man aangehouden na vernieling

Op t College is zaterdag om 2.45 uur een 24-jarige man zonder bekende woonplaats aangehouden. De man had bij een van de woningen aan t College een ruit naast de voordeur vernield. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Budel: Automobilist rijdt tuin in

Een 34-jarige man uit Budel is vrijdag om 23.55 uur gewond geraakt toen hij met zijn auto op de Gastelseweg uit de bocht vloog en in een tuin tegen een boom belandde. De man zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij is met een hersenschudding en een hoofdwond in het Annaziekenhuis in Geldrop opgenomen. Hij had gedronken en in het ziekenhuis is een bloedproef genomen. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Budel: Lastige mannen aangehouden

Op de Poelderstraat zijn zaterdag rond 3.00 uur twee Bulanders van 25 en 27 jaar oud aangehouden. De 25-jarige begon twee politiemensen uit te schelden. Nadat zij hem enkele keren gewaarschuwd hadden daarmee op te houden bleef hij doorgaan. De politiemensen hielden hem aan. De 27-jarige begon ook te schelden en probeerde de aanhouding van zijn maat te voorkomen. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor konden ze naar huis.

Bladel: Rijbewijs ingenomen na aanrijding

Vrijdagavond is het rijbewijs ingenomen van een 18-jarige automobilist uit Bladel. De man reed om 18.40 uur met een snelheid van rond de 100 km over de Sniederslaan. Daar mag 50 km gereden worden. Hij kon niet op tijd stoppen voor een 19-jarige automobiliste uit Bladel die vanuit de Kuipertjes de Sniederslaan opdraaide. Zij hield een hersenschudding aan de aanrijding over.

Bergeijk: Fietsendief aangehouden

Op de Eerselsedijk is vrijdag om 22.00 uur een 22-jarige man uit Eersel aangehouden. De politie betrapte hem toen hij bij een bushalte een fiets wegnam. De man is voor onderzoek de cel ingegaan.