Politie Zeeland


O-5216-2004 DIEFSTAL PORTEMONNEE


In een winkel aan de Oude Torenstraat in Yerseke is zaterdagmorgen de portemonnee gerold van een 70-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle.
De vrouw had haar portemonnee in haar tas gestopt en deze in het winkelwagentje gezet. Toen ze even niet oplette, werd haar portemonnee weggenomen. In de portemonnee zat een geldbedrag van een tiental euro's en o.a. een bankpas.


O-5217-2004 BROMFIETSER RIJDT TEGEN AUTO


Op de kruising N59/Middenweg te Nieuwerkerk is zaterdagmiddag een 35-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen-Duiveland tegen een bedrijfsauto gereden.
De bromfietser reed rond 13.00 uur over het fietspad, komende uit de richting Nieuwerkerk en verleende op bovengenoemde kruising geen voorrang aan een bedrijfsauto, bestuurd door een 23-jarige man uit Oisterwijk (NB). Er raakte niemand gewond. De bromfiets raakte fors beschadigd, de bedrijfsauto had schade aan de linkerzijde. Omdat de bromfiets niet was verzekerd, kreeg de 35-jarige man hiervoor een boete.


O-5218-2004 EVEN EEN FLESJE PAKKEN

Een 22-jarige vrouw uit Middelburg heeft zaterdagmiddag haar auto total loss gereden nadat zij even een flesje wilde pakken.
De vrouw reed rond 12.30 uur over de A58 t.h.v. Krabbendijke toen ze even een flesje drinken wilde pakken. Hierdoor lette ze even niet op de weg, reed de berm in en kwam haar auto op de zijkant terecht in een sloot. De vrouw kwam met de schrik vrij.





Politie Zeeland