Ingezonden persbericht

Draadloos de EK kijken waar ook in huis of tuin

INTERNET, 20040605 -- Met het Europees kampioenschap op komst zijn er veel bedrijven die bij ons hun producten onder de aandacht brengen. Een heel speciaal product dat meteen onze aandacht trok, is de Cablelink 75. Met dit handige apparaat is het mogelijk overal draadloos te genieten van voetbalwedstrijden op tv. En dat zonder dat moeilijke gedoe van het verlengen van kabels.


Wat doet de CableLink 75?
In de meeste huizen is het aantal antenne-aansluitingen beperkt. Één in de huiskamer en soms nog één op de slaapkamer. Met de CableLink 75 valt die beperking weg: u kunt namelijk geheel draadloos een tv aansluiten, waar dan ook in huis. Kabels trekken is dus niet nodig. U hoeft geen rekening meer te houden met de plaats van de antenne-aansluiting.

De gebruiksmogelijkheden zijn legio:

Plaats een tweede tv op zolder of in de keuken, of neem hem gewoon mee naar buiten.
Geniet op een zomeravond van een live-voetbalwedstrijd op tv in uw eigen tuin.

Hoe werkt de CableLink 75?
Heel simpel. De CableLink 75 heeft een ingebouwde tv-tuner, die het door u gekozen kanaal kan selecteren. Dit signaal wordt draadloos verzonden naar de ontvangst-unit die aangesloten is op uw tv. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig een ander kanaal kiezen.
Het CableLink 75-pakket bevat alles waarmee u radiografisch door het hele huis uw huidige apparatuur kunt bedienen. U hoeft zich dus niet in dezelfde ruimte te bevinden als bijvoorbeeld uw dvd-speler of satellietontvanger. Multisource, de CableLink 75-zender, heeft ook nog aansluitingen voor extra videoapparatuur, zoals een videorecorder, dvd-speler of satellietontvanger. Ook deze signalen kunt u daardoor draadloos verzenden naar uw tv.
Met de bijgeleverde 5in1 universele afstandsbediening kunt u omschakelen tussen de tv-tuner en uw dvd, satellietontvanger of videorecorder. Bovendien kunt u met de universele afstandsbediening al deze apparatuur op afstand bedienen.

U kunt de Cablelink 75 bestellen bij ElekHomica.nl www.elekhomica.nl




Ingezonden persbericht