Politie Noord- en Oost Gelderland

REGIOPOLITIE NOORD- EN OOST- GELDERLAND
Politiedistrict NW-Veluwe

PERSBERICHTEN

5 juni 2004

Feit : aanrijding
Datum/tijd : 4 juni 2004 08.00 uur
Locatie : Elspeet Uddelerweg Heetkamp Middenweg Betrokkene (1) : 39 jarige man inwoner van Nunspeet; bestuurder Betrokkene (2)
Betrokkene (3) :
: 20 jarige vrouw inwoonster van Nuspeet; bestuurster

40 jarige man inwoner van Nunspeet; bestuurder
Omschrijving : Be 3 reed thv de voetbalvereniging toen hij moest stoppen voor overstekende fietsers/ wandelaars. Be 2 stopte daar achter, echter Be 1 zag dit te laat en raakte Be 2 die door schoof en Be 3 raakte. Door de ter hulp geschoten ambulance hoefde na onderzoek geen van de bestuurders vervoerd te worden.

Feit : Inbraak sportkantine
Datum/tijd : In de nacht van 3 op 4 juni 2004
Locatie : 'T Harde Nijverheidsweg
Betrokkene (1) : 65 jarige inwoner van 't Harde, namens de sportver. Betrokkene (2) :
Omschrijving : In de nacht is ingebroken in de kantine van een sportvereniging, de insluipers hebben voornamelijk 1 en 2 euro muntjes en wat frisdrank als buit weggenomen. .

Feit : Onwel in de auto
Datum/tijd : 4 juni 2004 09.50 uur
Locatie : Putten Paderbornstraat
Betrokkene (1) : 55 jarige vrouw inwoonster van Putten Betrokkene (2) :
Omschrijving : Er kwam een melding bij de politie dat er een dame onwel was geworden in haar auto. Toegesneld politie en ambulance personeel constateerden dat de bestuurster op dit vroege tijdstip al te veel aan bachus had geofferd. Bij haar werd een bloedproef afgenomen. Haar rijbewijs is door de politie ingevorderd.

Feit : Radar detector
Datum/tijd : 4 juni 2004 16.15 uur
Locatie : Elburg Klokbekerweg
Betrokkene (1) : 44 jarige man, inwoner van Oldebroek, bestuurder personenauto
Betrokkene (2) :
Omschrijving : De politie heeft van Be 1 een radar-detector in beslag genomen. Be 1 reed op deze straat met een in werking zijn de detector. Be 1 deed vrijwillig afstand van de detector.

Feit : Onwel wording
Datum/tijd : 4 juni 2004 16.15 uur
Locatie : Vaassen A 50
Betrokkene (1) : 83 jarige man, inwoner van Voorst; bestuurder personenauto Betrokkene (2) :
Omschrijving : Op de snelweg A50 thv de afslag Apeldoorn is Be1 onwel geworden. Hij kon zijn voertuig tijdig tot stilstand brengen. Be is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, zijn voertuig is door de politie naar zijn woonplaats gebracht.

Feit : Snelheidscontrole
Datum/tijd : 4 juni 2004 16.00
Locatie : Elburg Havenkade Vackenordestraat,
Betrokkene (1) :
Betrokkene (2) :
Omschrijving : De politie heeft een aantal snelheidscontroles uitgevoerd op genoemde plaats, van de 70 gecontroleerde voertuigen reden er 2 met een te hoge snelheid, 3x niet dragen van een helm, geen gordel, niet handsfree bellen en 2x parkeren buiten de vakken.

Feit : Snelheidscontrole
Datum/tijd : 4 juni 2004
Locatie : Harderwijk Veldkamp Deventerweg
Betrokkene (1) :
Betrokkene (2) :
Omschrijving : Op genoemde lokatie is door de politie een snelheidscontrole uitgevoerd, op beide locaties is een 50 km/u toegestaan. Er zijn 355 voertuigen gecontroleerd waarvan er 27 te hard reden, de hoogst gemeten snelheid was die van een motorrijder die 123 km/u reed.

Extra bericht:
Op zaterdag 5 juni heeft een patient een doosje gevaarlijke medicijnen verloren tussen Epe en Apeldoorn. De man reisde per bus tussen deze twee plaatsen. Het gaat om een blauw doosje met daarin vier soorten medicijnen. In totaal zit er 12,5 pil in het doosje. De medicijnen zijn gevaarlijk voor kinderen. Als u deze medicijnen vindt, neem deze dan mee en bel de politie op 0900-8844.

Nadere informatie:
Afd. Voorlichting, Andrea Jansen
Tel. 06-23978827