Ingezonden persbericht

MUZINEMA slagwerkspektakel

"when movie meets mallets" slagwerkspektakel in Houten

MUZINEMA, 20040503 -- In Houten wordt op 5 juni een groot slagwerkspektakel gehouden. De Melodie Percussion Band uit Houten biedt een avondvullend programma met een première van een spectaculair project "Muzinema." Muzinema is een combinatie van beeld &geluid. Deze twee zijn compleet gelijkwaardig gesteld. Dit heeft een spetterende film met live muziek tot gevolg: "when movie meets mallets." De titel van deze spraakmakende combinatie luid "Iris."


Naast dit spraakmakende project zal de avond gevuld worden met een topprogramma. U wordt meegesleept met sambamuziek, popmuziek en Ierse muziek terwijl u wordt overdonderd door snelle maatwisselingen. Medewerking wordt verleend door Miranda Nieuwenhuizen op de sopraansax, Jaap Geraerts op de basgitaar en Gameplay. Gameplay presenteert een vernieuwende act met een combinatie van slagwerk met een computerspel.

Het moge duidelijk zijn dat 5 juni een spraakmakend en vernieuwend slagwerkspektakel zal opleveren. Muzinema mag u niet missen. Voor meer informatie kijkt u de internetsite www.muzinema.tk.

Kaarten kunt u bestellen bij Bram Zwambach. Tel: 030-6377917 (na 18.00 uur). De zaal gaat open om 18.30 en het programma begint om 19.30. Omstreeks 22.00 uur zal het concert weer afgelopen zijn. Het concert vindt plaats in het Wellantcollege, Randhoeve 2 te Houten.




Ingezonden persbericht