Ingezonden persbericht

Voor het eerst in NL STRAND ZONNEBRILSHOW Saton Optiek

KATWIJK ZH, 20040601 -- Voor het eerst in Nederland wordt zaterdag 5 juni op het strand van Katwijk een strand-zonnebrilshow georganiseerd. De organisatie van deze show is in handen van Saton Optiek en vindt plaats in het strandpaviljoen De Zeester aan de zuidboulevard Katwijk. Niet minder dan 20 topmode zonnebrilmerken, met een gezamenlijke presentatie van meer dan 2000 verschillende zonnebrillen, verlenen hun medewerking aan dit unieke evenement. Van 14.00 tot 20.00 uur is onder het genot van muziek, modeshows, rosé en tapas alle gelegenheid het nieuwste op het gebied van zonnebrillen te bekijken en kopen. Nu heel aantrekkelijk met 10 % strandshow korting.


Deze zonnige gebeurtenis is uniek voor Nederland en mag je eigenlijk niet missen. In een passende atmosfeer, namelijk het strand van Katwijk, kun je genieten van wervelende zonnebril modeshows en tevens kun je keuze maken uit de gehele collectie van wel 20 vooraanstaande topmerken, zorgvuldig geselecteerd door de inkopers van Saton Optiek.

In de strandcollecties vind je de nieuwste trends op het gebied van mode, sport en casualwear zonnebrillen. Voor iedere activiteit en levensstijl, een bijpassende zonnebril met invloeden van oa.flowerpower, rock-n-roll en St.Tropez. Zowel de collectie uit Kaapstad als zonnebrillen gedragen in het populaire TV programma Costa zijn te bewonderen. Het wordt je allemaal duidelijk bij het zien van deze verzameling van meer dan 2000 verschillende merkzonnebrillen.

Te vinden zijn zonnebrillen van modeontwerpers Armani, Chanel, Calvin Klein, Diesel, Dior en Hugo Boss, Prada en vele anderen. Nieuw design en zeker een kijkje waard zijn de collecties van Marlies Dekkers en John Richmond. In veel zonnebrillen van de topmodemerken kan Saton Optiek het perfecte glas monteren, aangepast aan individuele wensen en eventueel op eigen sterkte.

Met de nieuwe 'look' op je neus of in je haar kun je nagenieten van de modeshows in een ontspannen muzieksfeer aan onze rosébar. Voor de stille trek kun je genieten van overheerlijke tapas. De modeshows vinden plaats om het uur.

Natuurlijk hopen we op een mooi zonnetje, maar ook bij slechter weer zijn er voorzorgmaatregelen genomen om het evenement een succes te maken. Mocht je willen weten hoe je het makkelijkst kan komen in het strandpaviljoen De Zeester, kijk dan even op www.dezeesterkatwijk.nl.

Mocht je niet kunnen op het strand zaterdag 5 juni is dat natuurlijk erg jammer, maar is des te meer een bezoek aan een van de winkels van Saton Optiek de moeite waard. Je kunt Saton Optiek vinden in de Princestraat 38 te Katwijk, telefoonnummer 071-4014763 of in de Winkelhof 43 te Leiderdorp, telefoonnummer 071-5412521. Voor meer informatie kijk op www.satonoptiek.nl.