Politie Noord- en Oost Gelderland

REGIOPOLITIE NOORD- EN OOST- GELDERLAND
Politiedistrict Apeldoorn

Nadere informatie:
Afd. Voorlichting, Andrea Jansen
Tel. 06-23978827

PERSBERICHTEN

6 juni 2004

Feit : "winkeltje" opgedoekt

Datum/tijd : 5 juni 2004 9.30 uur
Locatie : Hoog Soeren Pomphulweg
Betrokkene (1) : Vrouw uit Uddel
Betrokkene (2) :
Omschrijving : Zaterdagmorgen kreeg de politie een telefoontje van de rommelmarktorganisatie, omdat er iemand spullen te koop aanbood zonder in het bezit te zijn van een vergunning. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek het om een vrouw te gaan die dacht dat zij voor de verkoop vanaf een kleedje geen vergunning nodig had,maar dat bleek wel het geval te zijn en daarom werd haar verzocht haar handeltje weer in te pakken. Onder enig protest gaf de vrouw gehoor aan dit verzoek.

Feit : Woninginbraak
Datum/tijd : 5 juni 2004 nacht
Locatie : Apeldoorn Van Golsteinlaan
Betrokkene (1) : Man 57 jaar uit Apeldoorn; benadeelde Betrokkene (2) :
Omschrijving : In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in een woning aan de Van Golsteinlaan. Na een eerste inventarisatie bleek dat er diverse goederen verdwenen zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Feit : Fietser in ziekenhuis na val.
Datum/tijd : 5 juni 2004 17.15 uur
Locatie : Apeldoorn Waterlei
Betrokkene (1) : Man uit Apeldoorn
Betrokkene (2) :
Omschrijving : Doordat een fietser een verkeersdrempel niet opmerkte, kwam hij ten val en raakte daardoor even buiten bewustzijn. Nadat de man door mensen van de GGD onderzocht was bleek het niet nodig dat hij naar een ziekenhuis werd vervoerd. Zij brachten de man thuis.

Feit : Fietster over de kop
Datum/tijd : 5 juni 19.00 uur
Locatie : Apeldoorn Ordermolenweg
Betrokkene (1) : 50 jarige vrouw uit Apeldoorn; fietsster Betrokkene (2) :
Omschrijving : Zaterdagavond ging een vrouw met haar twee honden een stukje fietsen. Zij had door middel van een daarvoor bestemde constructie de honden aan de fiets gebonden. Op een gegeven moment raakten de dieren wat opgewonden en kon de vrouw een paaltje in de weg niet meer ontwijken waardoor zij over de kop sloeg en op het wegdek belandde. Zij is door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Feit : Auto tegen lichtmast; bestuurder onder invloed Datum/tijd : 6 juni 2004 01.00 uur
Locatie : Apeldoorn Hertenlaan / Reeënlaan
Betrokkene (1) : Man 25 jaar uit Diemen; bestuurder personenauto Betrokkene (2) :
Omschrijving : Zondagmorgen is een automobilist met zijn auto op deze kruising tegen een lichtmast gereden. Omdat de politie aanwijzingen had dat de man gedronken had, is hij meegenomen naar het politiebureau waar een ademanalyse een promillage van 1.2 gaf. De man kreeg een boete en een rijverbod van vijf uur.