Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland

Aankondiging Werkconferentie
'Meer gewicht in de schaal: effectief belangen behartigen'.

Het Fonds PGO (fonds voor patiënten-, gehandicaptenorganisaties en ouderenbonden) en het Verwey-Jonker Instituut organiseren op woensdagmiddag 9 juni de werkconferentie 'Meer gewicht in de schaal: effectief belangen behartigen'.

Rondom het thema "Wat is effectief belangen behartigen?" behandelen diverse sprekers de condities voor belangenbehartiging. Het draait deze middag vooral om succesvolle strategieën en methoden. . Ook is er volop gelegenheid bij te praten en ervaringen met effectief belangen behartigen uit te wisselen, onder andere tijdens de pauze en de afsluitende borrel. Bij vertrek ontvangen deelnemers inlevering van de naambadge een handleiding met concrete tips en adviezen.

De voorbereiding en organisatie van de conferentie is in handen van het Verwey-Jonker Instituut. De dagvoorzitter is Jan Willem Duyvendak, hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en voormalig directeur van het Verwey-Jonker Instituut.

Thema: "Wat is effectief belangen behartigen?" Dagvoorzitter: Jan Willem Duyvendak
Plaats: Het Vechthuis te Utrecht.
Tijd: 9 juni van 13.00 tot 16.45 met drankje en hapje Voor: Professioneel en vrijwillig kader van landelijke en regionale patiënten-, gehandicapten-
en cliëntenorganisaties.
Door: Verwey-Jonker Instituut
Kosten: Geen
Inschrijven: Inschrijven kan tot 1 mei 2004. Vraag een deelnameformulier aan bij Trudi Nederland per
e-mail: TNederland@verwey-jonker.nl, of telefonisch 's ochtends op werkdagen tot 12.00
uur: (030) 23 00 799.
Zie ook www.verwey-jonker.nl onder Actueel.

Informatie
Voor vragen over plaatsing van dit bericht in uw congresoverzicht kunt u contact opnemen met: Ida C.M. Linse, communicatieadviseur van het Verwey- Jonker Instituut, telefoonnummer (030) 23 00 799. Ilinse@verwey-jonker.nl