Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Oud-Beijerland, 9 juni 2004

Premiumbell combineert voordelen van abonnement en prepaid:

Nieuw belconcept: Gratis abonnement, gratis GSM en scherp tarief

OUD-BEIJERLAND Een gratis belabonnement, alleen betalen wat je verbelt tegen een scherp tarief plus een gratis toestel. Dat zijn in het kort de belangrijkste voordelen van Premiumbell. Het nieuwe mobiel belconcept combineert de voordelen van pre-paid en een traditioneel abonnement, zonder de nadelen.

Premiumbell Telecommunities uit Oud-Beijerland lanceert deze nieuwe belvorm in een druk bevochten markt, maar is ervan overtuigd dat het concept zal aanslaan: Veel consumenten kopen een prepaidtoestel omdat ze geen kostbaar abonnement willen. Bij ons krijg je een abonnement voor niks, plús een gratis toestel. Dat is uniek. Wij denken dat heel veel mensen daar op zitten te wachten. Daar bovenop zijn we met onze beltarieven vanaf 7 ct per minuut heel concurrerend , aldus Premiumbell-directeur Joop Logger.

Premiumbell is er in twee varianten. De standaardversie is voor bedrijven, clubs of verenigingen die het gratis Premiumbell-abonnement aan hun klanten of leden geven. Het bedrijf of de club krijgt daarbij een SMS-tool, waarmee ze klanten of leden gratis SMS-berichten kunnen sturen zoals uitslagen, clubmededelingen of bijvoorbeeld speciale aanbiedingen. Je geeft dus niet alleen een mooi relatiecadeau weg dat je eigenlijk niets kost, maar je creëert ook nog eens een eigen, exclusief communicatiekanaal met klanten of leden , aldus Logger.

Daarnaast is er het Premiumbell Regio-abonnement. Consumenten kunnen dit abonnement zelf afsluiten, zonder tussenkomst van een bedrijf of club. De Regio-abonnee ontvangt gratis interessante SMS-berichten van bedrijven of organisaties uit zijn regio. Hierbij kan de abonnee zelf aangeven of hij het minimum aantal van drie, zes of een onbeperkt aantal berichten per week wil ontvangen.

Met het Premiumbell-pakket worden ook andere noviteiten geïntroduceerd. De eerste Nederlandse SMS-spaarkaart bijvoorbeeld. Iedere verstuurde SMS levert een punt op. De punten kunnen worden omgezet in cadeaus. Daarnaast is het mobiele nummer van de Premiumbeller een kansnummer. Iedere maand verloot Premiumbell cadeaus onder haar abonnees.

Het geheim van Premiumbell zit hem in de speciale aanbieding die het bedrijf krijgt van de telecomoperator waar het mee samenwerkt. Die speciale aanbieding is optimaal verwerkt in ons belpakket , aldus Logger. Daarnaast zijn we door onze efficiënte organisatie, waarin internet een belangrijke rol speelt, in staat om een hoogwaardig product aan te bieden. Info: www.premiumbell.nl

Noot voor de redactie (