Lekstroom, 10.35 uur

Utrecht 09-06-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Aanrijding fietser en automobilist

HOUTEN Op dinsdagavond heeft een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist op de Vedergras.

Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding tussen een 14-jarige jongen uit Houten en een 35-jarige man uit Houten. De jongen reed over het trottoir van het Citroengras en reed vervolgens over het Vedergras waar de man kwam aanrijden. Op dat moment raakte de man de jongen aan de zijkant. De jongen is meegenomen naar het Anthonius ziekenhuis met de ambulance en liep hierbij kneuzingen op.

Onder invloed

NIEUWEGEIN In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie een man (leeftijd nog onbekend) uit Vianen aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 01.15 uur zag de politie de man rijden op de Arthur van Schendelhove. Bij de controle roken de agenten een alcohollucht. Toen de man moest blazen, bleek dat hij te veel gedronken had. De politie zag achterin de auto een vuilniszak liggen en vroegen de man om toestemming om daarin te mogen kijken. In de vuilniszak zaten schroevendraaiers, een koevoet, handschoenen en sokken. De man is meegenomen naar het bureau en daar wees de ademanalyse 395 ug/l uit. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg verder een proces-verbaal voor het bij zich hebben van inbrekers werktuigen.