Koninklijke Ahold


Sharon Christians zet carrière buiten Ahold voort

Zaandam, 9 juni 2004 - Sharon Christians, Senior Vice President Corporate Communications van Ahold, zal de onderneming met ingang van 1 juli 2004 verlaten en haar carrière buiten Ahold voortzetten.

Sharon Christians trad in oktober 2002 bij Ahold in dienst, nadat ze eerder sleutelposities op het gebied van corporate communications had bekleed bij multinationale ondernemingen in Canada, Groot-Brittannië en Europa.

In een reactie op haar vertrek zei CEO Anders Moberg: "Sharon heeft een belangrijke rol gespeeld om de onderneming door de ernstigste crisis uit haar bestaan te loodsen. We zijn haar zeer erkentelijk voor haar betrokkenheid en voor de bijdrage die ze heeft geleverd aan het herstel van de reputatie van Ahold. Wij wensen haar het beste in haar verdere carrière."

Sharon Christians zei: "Het werken voor Ahold was een grote uitdaging, maar het was ook een rijke ervaring. Ik wens de onderneming en de medewerkers veel succes bij het terugveroveren van de plaats die Ahold verdient als één van de meest gerespecteerde ondernemingen in de levensmiddelenbranche."

Kiki Stiemer, Vice President Management Support, zal als waarnemend hoofd van de afdeling operationeel verantwoordelijk zijn voor Corporate Communications. Zij zal deze tijdelijke functie combineren met haar andere taken.

De benoeming van een nieuwe Senior Vice President Corporate Communications zal later in het jaar worden aangekondigd.

Ahold Corporate Communicatie: 075 - 659 5720

Koninklijke Ahold N.V Postbus 3050 1500 HB Zaandam tel: +31 (0)75 659 57 20 fax: +31 (0)75 659 83 02