Ingezonden persbericht


Seminar Identity Management voor IT-managers en Security Managers

Op 9 juni aanstaande organiseert www.monitor.nl een laagdrempelig seminar met als onderwerp Identity Management. Dit seminar is bedoeld voor IT-managers en Security Managers. Het seminar bevat een combinatie van verhalen uit de praktijk en product- presentaties.

Het begrip Identity Management komt voort uit het steeds groter wordend aantal ID's dat een gebruiker nodig heeft om alle bedrijfssystemen te kunnen gebruiken. Dit leidt ertoe dat systemen niet optimaal worden benut. Ook betekent het een bedreiging voor de integriteit van de overkoepelende IT-omgeving. Constante veranderingen op het gebied van organisatie, bedrijfsprocessen en systemen zijn schering en inslag. Het resultaat: een IT-profiel dat een mengeling is van verschillende platforms, netwerken en applicaties, elk met eigen gebruikersnamen (ID's) en wachtwoorden.

Consultants van Ascure, SIA en BMC Software gaan in korte, zakelijke en praktijk gerichte resumés in op de cruciale vraag, wie mag wat, wanneer en waar?

Ascure is een onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van informatiebeveiliging. De onderneming is in deze dienstverlening gespecialiseerd en verricht geen andere activiteiten. Ascure verzorgt het gehele spectrum van informatiebeveiliging. Dit betreft niet alleen de implementatie van oplossingen voor informatiebeveiliging die ondernemingen bescherming bieden tegen een veelheid aan dreigingen, maar tevens alle niet-technische kwesties zoals het samenstellen van een bedrijfsspecifieke Corporate Security Policy, de implementatie van een bewustmakingsprogramma over informatiebeveiliging en het uitvoeren van Security Audits. Meer informatie is te vinden op www.ascure.com.

Plaats: Maarssen, de Nonnerie.
Wanneer: 9 juni 2004, 13.00 tot 17.00 uur


Deelname kost ¤ 125,- exclusief 19% BTW. Inschrijven kan bij Monitor, telefoon 020-6203930, fax 020-6208480 of via www.monitor.nl.