Ingezonden persbericht


PinkRoccade winnaar Global SAP Business Partner Award 2004

's-Hertogenbosch, 10 juni 2004 - PinkRoccade is één van de winnaars van de Global SAP Business Partner Award 2004. Het bedrijf kreeg de onderscheiding in de categorie 'Best Performance' voor superieure service aan nieuwe klanten en succesvolle implementaties bij een groot aantal Nederlandse gemeenten. SAP maakte de winnaars bekend op de 2004 SAP Business Partner Summit in Boedapest. PinkRoccade won in 2003 de onderscheiding voor de 'Meest Successvolle SAP Reseller' en in 2001 de award voor 'Meest Innovatieve Partner'.

PinkRoccade realiseerde het afgelopen jaar 53 succesvolle implementaties van CiVision Middelen bij Nederlandse gemeenten. CiVision Middelen is de op SAP technologie gebaseerde financiële oplossing van PinkRoccade voor de decentrale overheid. Naast het grote aantal implementaties van het afgelopen jaar roemde de jury ook met name de snelle en efficiënte implementatie die PinkRoccade het afgelopen jaar bij de gemeente Utrecht realiseerde.

"Met de toekenning van de Global Award aan PinkRoccade wordt het succes van de strategische samenwerking tussen SAP en PinkRoccade ook op mondiaal niveau onderstreept. De unieke combinatie van kennis van gemeentelijke processen van PinkRoccade en de wereldwijd bewezen SAP technologie vormen de basis voor dit succes. Wij zijn blij met deze internationale erkenning", aldus René Zwezerijn, Director SMB van SAP Nederland.

SAP deelde op het evenement in Hongarije prijzen uit in vier categorieën: Best Performance, Newcomer of the Year, SMB Creative en Best Business Partner. Hiervoor waren meer dan 430 mySAP All-in-One-partners en meer dan 530 SAP Business One-partners genomineerd. Winnaars zijn kleine en middelgrote business channel partners die zich wereldwijd hebben onderscheiden in één van deze categorieën. Ook waren er prijzen voor de verkopers die in 2003 de meeste klanten hadden geworven voor mySAP All-in-One en SAP Business One.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in business software-oplossingen. Met deze oplossingen bedient SAP zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. Met behulp van mySAP Business Suite verbeteren bedrijven overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij hun bedrijfsvoering en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties, vormt hiervoor de basis. SAP heeft momenteel 28 branchespecifieke marktoplossingen, variërend van de luchtvaartindustrie tot nutsbedrijven. Op dit moment gebruiken meer dan 21.600 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totale aantal SAP installaties is wereldwijd gestegen tot boven 69.700. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Meer informatie is te vinden op www.sap.com/netherlands.



Ingezonden persbericht