Politie Zeeland


Z-5329-2004 AANRIJDING


In IJzendijke vond donderdagmiddag rond 16.45 uur een aanrijding plaats tussen een bedrijfsauto en een personenauto die beiden zwaar beschadigd raakten.

Een 30-jarige man uit de gemeente Sluis reed in zijn bedrijfsauto over de Turkeyeweg en wilde op de kruising met de N61 rechtdoor het kruispunt oversteken naar de Oranjestraat. Hierbij zag hij een personenauto, bestuurd door een 40-jarige man uit Breskens, over het hoofd en botste tegen het voertuig. De bestuurders kwamen met de schrik vrij, de twee auto's zijn vermoedelijk total loss.


W-5330-2004 AANRIJDING


Donderdag rond 16.00 uur raakten in Middelburg twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een Vlissingse automobiliste (leeftijd onbekend) reed over de Rijksweg A58 en verleende op het kruispunt met de Nieuwlandseweg geen voorrang aan een 40-jarige automobiliste uit de gemeente Westvoorne (ZH). Er was alleen materiële schade.


Z-5331-2004 KOP/STAARTBOTSING


Op de Guido Gezellestraat in Terneuzen raakten donderdagmiddag rond 17.00 uur drie personenauto's licht beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 53-jarige automobilist uit Terneuzen kon niet meer op tijd tot stilstand komen toen de auto's voor hem afremden en reed achter op de auto van een 35-jarige plaatsgenoot. Op zijn beurt schoot zijn auto weer door tegen de auto daarvoor, bestuurd door een 53-jarige man uit Axel.


O-5332-2004 WINKELDIEF


Een 23-jarige vrouw uit Heinkenszand is donderdagvond betrapt op winkeldiefstal.
Ze wilde bij een winkel in de Lange Vorststraat in Goes een broek wegnemen zonder deze te betalen en werd hierbij betrapt door het personeel waarna de politie werd gebeld. De vrouw kreeg een boete van 130 euro.


O-5333-2004 AANRIJDING


In 's Heerenhoek vond donderdag rond 18.45 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 49-jarig automobiliste uit de gemeente Borsele reed over de Middelburgsestraat en verleende op het kruispunt met de Molendijk geen voorrang aan een van rechts komende personenauto, bestuurd door een 30-jarige vrouw uit dezelfde gemeente.