Ingezonden persbericht

Saskia Keuris exposeert in Imprint Art Gallery Deventer

Imprint Art Gallery, kunstgalerie met internationale allure

11-06-2004, 20040611 -- Imprint Art Gallery, de in april te Deventer geopende galerie voor moderne kunst, presenteert oud en nieuw werk van Saskia Keuris. Keuris heeft o.a. meegewerkt aan een tentoonstelling van Paul Huf en staat bekend om haar abstracte, kleurrijke werk dat soms aan Rothko doet denken. Verfrissend zijn de prijzen die Keuris voor haar werk vraagt. Hoge kwaliteit gaat in de kunstwereld vaak vergezeld van een bovenmaats prijskaartje. Keuris maakt werk voor zowel bedrijf als particulier. Imprint Art Gallery geeft, vanwege de recente opening van de galerie, in de maand juni nog eens 10% korting op aanschaf van een kunstwerk.


Ook presenteert de galerie werk van de Zweed Per Hartket. Een onwerelds mooie serie inkttekeningen op houten plankjes, onder de naam " Snowflakes". Dit werk is nog nooit buiten Scandinavie getoond en neemt de kijker mee naar sneeuwvlakten waar nooit eerder een mens gelopen heeft.

Verder heeft Imprint in juni werk in huis van o.a. Dorothy Morley, Josien Zeelenberg, Pim de Hart, Margot Olde Loohuis, Vera Zegerman en Annemieke Sojer, Mark Francombe en Megan Marrin.

Openingstijden en adres:

Grote Overstraat 50, Deventer

ma: gesloten
di/wo/vrij: open van 11:00 - 18:00
do: 14:00 - 21:00
zat: 11:00 - 17:00
zo: 14:00 - 17:00



Ingezonden persbericht