Politie Zeeland

O-5381-2004 MISHANDELING

In de Kolveniershof in zijn woonplaats kreeg een 38-jarige man uit Goes zaterdag tussen 05.00 en 06.00 uur een vuistslag in zijn gezicht.
Hij was eerder die avond in een horecabedrijf aan de Blauwe Steen in gesprek geraakt met een andere bezoeker. Nadat hij het horecabedrijf verlaten had, kwam deze achter hem aan en vroeg om geld. Toen de Goesenaar zei dat hij dat niet had, kreeg hij een vuistslag in het gezicht. Als gevolg daarvan viel hij met zijn hoofd tegen een etalageruit. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar een wond boven zijn oog werd gehecht. De onbekende ging er vandoor in de richting van de binnenstad.

O-5382-2004 AANRIJDING IN OOSTERLAND

Op de kruising N59 / Oud Heiligeweg in Oosterland vond zaterdag om 14.3 uur een aanrijding plaats.
Een 21-jarige Amsterdamse automobiliste reed over de N59, komende uit de richting van Sirjansland. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een tegemoetkomende 16-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen-Duiveland, die op de parallelweg reed. Bij de aanrijding werd de bromfiets geheel vernield, de auto raakte beschadigd.

W-5383-2004 BROMFIETSER GAAT ER VANDOOR

Zaterdag om 11.47 uur zag de politie in de Nicolaes Honighstraat in Vlissingen twee personen zonder helm op een bromfiets.
De bestuurder kreeg een stopteken maar reed deze via het trottoir in de richting van de Verkuil Quakkelaarstraat. Vervolgens ging hij via de Singel naar het garageplein daarachter. Bij de komst van de politie op het garageplein, keerde hij zijn voertuig maar botste tegen de voorkant van de politiewagen. De bromfietser ging onderuit en zijn voertuig raakte beschadigd. Ook de politieauto liep schade op. De bestuurder, een 18-jarige inwoner van de gemeente Middelburg en de passagier, een 16-jarige inwoner van dezelfde gemeente, werden bekeurd voor het niet dragen van een helm. De bestuurder werd tevens nog bekeurd omdat de bromfiets niet verzekerd was. De bromfiets werd in beslag genomen voor verder onderzoek.