Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONA ...
HOLLAND INTERNATIONAL BIEDT KINDEREN VOETBALPLEZIER IN DISNEYLAND RESORT PARIS

Voetballiefhebbers kunnen in Disneyland terecht voor EK en Manchester United voetbal-clinics

Rijswijk, vrijdag 11 juni 2004 - Van zaterdag 12 juni tot en met zondag 4 juli worden de EK-wedstrijden op grote schermen uitgezonden in Disney Village, het uitgaanscentrum van Disneyland Resort Paris. Bovendien kunnen kinderen hun voetbalschoenen meenemen en op een sportveld in Disneyland Resort Paris een officiële Manchester United voetbal-clinics volgen.

Actieve voetballertjes kunnen de komende tijd in Disneyland Resort Paris niet alleen genieten van de EK-wedstrijden op één van de grote schermen in Disney Village, maar kunnen ook zèlf de voetbalschoenen aantrekken. Ingrid Mascini van Holland International is enthousiast: "Wie van voetbal én fun houdt, hoeft komende weken echt niet thuis te blijven. In Disneyland Resort Paris kan men naast het bezoeken van de parken ook terecht voor eígen voetbalplezier!".

EK-wedstrijden live te volgen in Disneyland Resort Paris Nederlanders die tijdens het EK geen wedstrijd van Oranje of van andere landen willen missen, maar gewoon met vakantie willen, kunnen uitstekend terecht in Disneyland Resort Paris. Op verschillende locaties in Disney Village worden de EK-wedstrijden op grote schermen uitgezonden. Per scherm zijn tussen de 400 en 700 plaatsen beschikbaar. Bovendien is er op een aantal locaties entertainment tijdens de pauze.

Voetbal-clinics op de Manchester United Voetbalschool in Disneyland Resort Paris
Manchester United opende op 5 april jl. haar eerste permanente voetbalschool in Disneyland Resort Paris. Jongens en meisjes van 7 tot en met 14 jaar kunnen hier tijdens hun verblijf een officiële Manchester United Voetbalsessie bijwonen. Ook als zij geen voetbalervaring hebben. Na afloop ontvangen de deelnemers een Manchester United certificaat. Dagelijks worden door officiële, gekwalificeerde trainers van Manchester United trainings-sessies van 2,5 uur gegeven. Deze clinics zijn in het Engels en vinden plaats op een sportveld achter Disney's Sequoia Lodge. Liefhebbers kunnen de sessie als extra bijboeken bij een arrangement uit de Holland International brochure 'Disneyland Resort Paris zomer 2004'. Ingrid Mascini van Holland International legt uit: "Voor de maanden juni tot en met september is bij Holland International een aanbieding geldig met 50% korting! Deze voetbal-clinics kunnen via Holland International worden geboekt bij alle ANVR reisbureaus in ons land".


---