MOJO CONCERTS

Mojo: Norah Jones in concert

NORAH JONES IN CONCERT. Achtvoudig Grammy winnares Norah Jones komt op dinsdag 15 juni 2004 naar ons land voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Dit optreden volgt op de release van haar nieuwe album Feels Like Home, die in februari is gepland. Kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Momenteel legt ze in een New Yorkse studio de laatste hand aan de opvolger van het alom geprezen Come Away With Me. Ook het nieuwe album komt op het Blue Note label uitkomt en is door Jones samen met de gelouterde Arif Mardin geproduceerd. Ook de muzikanten op haar album hebben een grote status: drummers Brian Blade en Levon Helm en toetsenist/saxofonist Garth Hudson. Ook dit jaar werd Norah Jones genomineerd voor een Grammy, deze keer in de categorie Best Country Collaboration with Vocals voor haar duet Wurlitzer Prize (I Don't Want To Get Over You) met Willie Nelson. Op 8 februari blijkt of ze voor de negende keer in de Grammy prijzen valt. Een andere bijzonder duet dit jaar, was met Dolly Parton voor een tribute cd aan deze country ster. Mogelijk krijgt dit duet op Feel Like Home een vervolg. In april begint Jones in Europa aan een wereldtournee, waarvan de details binnenkort bekend worden gemaakt. Ook in april wordt de aflevering van Sesamstraat met Norah Jones uitgezonden in het kader van het vijfendertig jarig jubileum van Sesamstraat. I really cant think about the success of last year, zegt Jones, verwijzend naar haar met multi-platina onderscheiden debuut album Come Away With Me. Im just focusing on trying to make the best music I can at this point.

Norah Jones Heineken Music Hall, Amsterdam Z.O. Dinsdag 15 juni 2004 Entree: Euro 37,- / Euro 35,- (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar

Kaartverkoop begint zaterdag 20 december om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.