WEBADS INTERACTIVE

Online samenwerking Adformatie en WebAds

Adformatie Groep, onderdeel van Kluwer, heeft voor de exploitatie van de Adformatie portal gekozen voor WebAds. De portal bestaat naast Adformatie Online uit Communicatie Online, Marketing Online en Sales Online. Met de toevoeging van deze portal aan haar netwerk breidt WebAds het business-to-business bereik sterk uit. De samenwerking behelst naast het verkopen van de commerciële ruimte van de verschillende websites, ook het adviseren over de commerciële mogelijkheden en activiteiten.

'WebAds heeft in de loop der jaren zijn sporen verdient in online-advertising en staat goed in de markt aangeschreven. Adformatie Groep verwacht het marktaandeel buiten haar bestaande klantensegment door deze samenwerking te vergroten.', aldus Bart Linnekamp, Sales Manager van Adformatie Groep.

'De Adformatie portal is een autoriteit op het gebied van reclame, media en marketing informatie. De komst van deze websites betekent dat wij zakelijke adverteerders een groter en breder bereik kunnen bieden. Maandelijks komen vele marketingmanagers, communicatiedeskundigen, accountmanagers etc. op deze websites, allen werkzaam op beleidsmatig niveau. Dit vormt natuurlijk een interessante doelgroep voor veel zakelijke adverteerders.', aldus Tjeerd Kooij, Managing Partner van WebAds.

EINDE PERSBERICHT