Politie Zeeland


Z-5509-2004 AANRIJDING IN BRESKENS

Vrijdagmiddag rond 12.50 uur vond er op de Duivelhoekseweg in Breskens een aanrijding plaats tussen een bedrijfsauto en een fiets.
De 62-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit Sint Gilles Waas (B) reed over de Duivelhoekseweg komende uit de richting van Nummer Een.
Toen hij de 56-jarige fietsster uit Breskens, die dezelfde richting op fietste, inhaalde raakte hij haar door onbekende oorzaak met zijn rechter buitenspiegel.
Hierdoor kwam de vrouw ten val. Ze werd met verwondingen aan pols, hals en schouder overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.


W-5510-2004 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Vrijdagochtend rond 08.05 uur vond er op de kruising Het Groene Woud, Blauwedijk in Middelburg een aanrijding plaats tussen een fiets en een personenauto.
De 38-jarige bestuurder van de personenauto uit Middelburg reed over het Groene Woud komende uit de richting van de Schroeweg en gaande in de richting van de Blauwedijk. De man reed met groen licht de kruising op.
De fietser reed over het trottoir van het Groene Woud komende uit de richting van de Schroeweg en gaande in de richting van de Poelendaeleweg. Hij reed met rood licht de kruising op.
Er was alleen materiële schade.


O-5511-2004 VERNIELING AUTO

Tussen donderdagavond 18.30 uur en vrijdagmiddag 16.30 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Edisonstraat in Kruiningen.
De voorruit van de auto werd beschadigd. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-5512-2004 EENZIJDIG ONGEVAL ONDER INVLOED

Vrijdagmiddag rond 15.55 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Heinkenszand een eenzijdig ongeval plaats.
Een 54-jarige automobilist uit Zoetermeer reed over de noordbaan van de Rijksweg A58.
In de bocht bij de afrit Heinkenszand reed de man rechtdoor, botste tegen een verkeersbord en kwam tot stilstand in de berm.
Er was alleen materiële schade.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 4,1 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingenomen.