Gemeente Almere

Wegwerkzaamheden deel Hagevoortdreef

Vrijdag 18 juni starten de wegwerkzaamheden aan een deel van de Hagevoortdreef. Het betreft het deel tussen de Tussenring en de Hoge Vaart. De werkzaamheden worden in 3 fasen uitgevoerd en duren ongeveer tot en met vrijdag 23 juli. Omleidingen en afzettingen worden met de bekende gele borden aangegeven.

Fase 1 betreft het deel vanaf de Tussenring tot de rotonde Hagevoortdreef/Chagallweg. De werkzaamheden starten op vrijdag 18 juni en duren tot dinsdag 22 juni.

Fase 2 betreft het deel vanaf de rotonde Hagevoortdreef/Koningsbeltweg tot de rotonde Hagevoortdreef/Picassoweg. De werkzaamheden starten op dinsdag 22 juni en duren tot en met vrijdag 2 juli.

Fase 3 betreft het deel vanaf de rotonde Hagevoortdreef/Chagallweg tot en met de brug over de Hoge Vaart. De werkzaamheden starten op maandag
5 juli en duren tot en met vrijdag 23 juli.

De werkzaamheden omvatten het asfalteren van de Hagevoortdreef, oneffenheden in de weg worden verwijderen, lichtmasten worden verplaatst en een aantal lichtmasten wordt bijgeplaatst. Tijdens de werkzaamheden wordt het betreffende wegdeel volledig afgesloten en is niet toegankelijk voor verkeer.

Voor informatie over deze werkzaamheden kunt u op werkdagen tussen
9.00 en 17.00 uur contact opnemen met stadsdeelkantoor Stad Oost, Haagbeukweg 147, tel. 548 6900. Zie ook de gemeentelijke website www.almere.nl.

* kaartje Hagevoortdreef
icoon van PDF bestand