Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

SCHOOLBANK.NL LANCEERT NIEUWE VAKANTIESERVICE

Integratie van websites Schoolbank.nl en Vakanties.nl

Amsterdam, 18 juni 2004 Vandaag lanceert Rosetta, de uitgever van de populaire site Schoolbank.nl, in samenwerking met de site Vakanties.nl een nieuwe SchoolBANK vakantieservice. Bezoekers kunnen voortaan via de Schoolbank site hun vakanties boeken op Vakanties.nl. Via een banner op Schoolbank worden ze doorgelinkt naar deze nieuwe vakantieservice, waar ze gerichte vakantie aanbiedingen en -tips vinden. De SchoolBANK vakantieservice combineert het grote bereik van Schoolbank.nl met de reisexpertise van Vakanties.nl.

Integratie van twee websites

De samenwerking gaat verder dan het zomaar plaatsen van een banner ter promotie van een andere site. Vakanties.nl heeft namelijk de look en feel van Schoolbank, maar bezoekers bevinden zich feitelijk op een site van Peter Langhout Reizen, een bekende Nederlandse touroperator. Rosetta realiseert hiermee een ware integratie van twee verschillende websites.

Mogelijkheden Internet optimaal benut

Niet alleen de integratie van de twee websites getuigt van optimale benutting van de mogelijkheden van het Internet. Bezoekers die inloggen op de site van Schoolbank krijgen ook gerichte vakantie aanbiedingen en -tips te zien op basis van hun leeftijd. Zo zal een 65-jarige bezoeker bij een bezoek aan de site veelal culturele uitstapjes zien naar bijvoorbeeld Venetië en Praag. Een 18-jarige student ziet bij het inloggen op Schoolbank.nl met name goedkope reisjes naar bijvoorbeeld Londen of Ibiza. Ook wordt bij ieder bezoek aan de site het complete vakantieaanbod geactualiseerd , zodat bezoekers altijd de beste aanbiedingen zien tegen de laagste prijzen. Vakanties.nl is dus specifieker gericht op de gebruiker dan andere vakantiesites en daardoor een stuk gebruiksvriendellijker.

Over Rosetta

Rosetta is opgericht in 1995 en gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor websites en uitgevers. Er zijn momenteel 12 werknemers in dienst. Bekende sites van Rosetta zijn www.Schoolbank.nl, www.Workmates.nl en www.Spullenbank.nl.

Meer informatie op www.Schoolbank.nl of http://vakanties.schoolbank.nl

Einde persinformatie. Amsterdam, 18 juni 2004.

Voor meer informatie (