Politie Zeeland

W-5555-2004 DRONKEN MAN RIJDT DUINEN IN

Een 54-jarige Eindhovenaar is zondagmiddag omstreeks 16.00 uur bij Biggekerke de duinen ingereden met zijn personenauto.
De man was met zijn auto het ruiterpad opgereden en was daar vast komen te zitten in het mulle zand. De man had de motor van zijn auto opgeblazen bij de pogingen uit het zand te komen. Een takelbedrijf was niet bij machte de auto uit het zand te takelen, daarom werd de hulp ingeroepen van een campingbaas en enkele campinggasten. Zij kregen met enig duw- en trekwerk de auto wel van zijn plek. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol de duinen te zijn ingereden. Omdat een blaastest mislukte werd van de man een bloedproef afgenomen. In afwachting van de uitslag hiervan werd het rijbewijs van de man ingenomen.

W-5556-2004 KOP-STAART AANRIJDING VLISSINGEN

In Vlissingen heeft zondag rond 16.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's.
De beide auto's reden in dezelfde richting over de Paul Krugerstraat. Omdat de bestuurder van de voorste auto, een 19-jarige man uit Vlissingen, plotseling moest remmen, botste de auto van een 29-jarige Vlissingse man achterop zijn auto. Beide auto's zijn licht beschadigd door de aanrijding.

Z-5557-2004 CONTROLE ALCOHOL

In de Ketelaarstraat in Waterlandkerkje hebben surveillerende agenten zondagavond rond 19.30 uur een blaastest afgenomen bij een 27-jarige Belgische automobilist.
De man bleek 2 keer zoveel alcohol te hebben gedronken dan is toegestaan. Hij is, na het opmaken van proces-verbaal, heengezonden. De man kreeg een rijverbod van 4 uur opgelegd.

O-5558-2004 MISHANDELING

In hun woonplaats werden zondagavond twee Vlissingers van 18- en 19 jaar oud aangehouden.
Beide mannen worden ervan verdacht eerder die middag een 17-jarige Goesenaar in zijn woonplaats te hebben mishandeld. De 17-jarige man werd hierbij geschopt en geslagen en liep hierbij een pijnlijke kaak en hoofdpijn op. De aanleiding van de mishandeling is niet bekend.