Ingezonden persbericht



- Grotere voordelen voor bestaande en nieuwe klanten:

Mamut en De Zaak breiden samenwerking uit

(Haarlem, 22 juni 2004) De Zaak en Mamut hebben besloten tot een samenwerking om hun specifieke kennis en gezamenlijke aanbod aan het MKB te optimaliseren. De overeenkomst zal bestaan uit gemeenschappelijke verkoop- en marketingactiviteiten die huidige en toekomstige klanten ten goede zullen komen. De samenwerking is een belangrijke aanvulling op het Mamut and Microsoft Small Business Concierge - initiatief.

Mamut en Microsoft kondigden in mei het Small Business Concierge - initiatief aan dat als doel heeft om alles-in-één -software te leveren aan kleine Europese ondernemingen tot 50 medewerkers. Het initiatief is gebaseerd op een gezamenlijke inspanning om gebruikersvriendelijke bedrijfssoftware met additionele diensten speciaal toegesneden op de kleinere ondernemingen in het EMEA-gebied te leveren tegen gunstige prijzen.

Als onderdeel van het Small Business Concierge -initiatief om gebruikersvriendelijke zakelijke software aan te bieden, geïntegreerd met aanvullende diensten tegen voordelige prijzen, zullen Mamut en De Zaak elkaars oplossingen en producten aanbieden aan hun partners, bestaande en potentiële klanten.


- Evenals De Zaak, specialiseert Mamut zich volledig op de ontwikkeling van gebruikersvriendelijke oplossingen voor het MKB. Mede door de uitbreiding van onze zakelijke samenwerking en productontwikkeling, zullen wij van nog grotere betekenis zijn voor alle ondernemingen en een groeiend aantal voordelen kunnen bieden aan onze bestaande en nieuwe klanten. Ons duidelijke beleid, gericht op het ondersteunen van ondernemers, zal er voor zorg dragen dat wij doorlopend oplossingen en diensten zullen ontwikkelen die aan die eis zullen voldoen, zegt Harry Steenkamp, directeur van De Zaak.

Totale zakelijke oplossing

Mamut Business Software (MBS) is een alles-in-één' zakelijke oplossing die er toe bijdraagt dat kleine ondernemingen efficiënter kunnen werken door zich te kunnen concentreren op het uitwisselen van gegevens, optimaliseren van de werkzaamheden, terugdringen van de kosten en zodoende hun resultaat te verbeteren. Mamut ontwikkelt doorlopend haar portfolio met geïntegreerde producten bestaande uit oplossingen voor CRM, verkoopondersteuning, financiële administratie en e-commerce.

De samenwerking met De Zaak zal spannende mogelijkheden bieden voor zowel Mamut, als onze klanten omdat de samenwerking zich uitsluitend richt op het MKB. Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking onze huidige en toekomstige klanten een nog groter vertrouwen geeft in ons en dat wij nù en in de toekomst tegemoet zullen komen aan hun eisen, zegt Dave Kroder van Mamut Software B.V.

Nederland gedekt

Mamut en De Zaak zullen met deze gezamenlijke benadering ca. 50% van het midden en kleinbedrijf bereiken. De combinatie van de marktkennis van De Zaak van kleine ondernemingen en de sterke relatie van beide partners met Microsoft geeft de gebundelde aanbiedingen van Mamut en De Zaak directe voordelen op het gebied van functionaliteit, prijs en diensten aan het MKB.

Toekomstige ontwikkelingen

De komende maanden zullen Mamut en De Zaak nauw samenwerken aan de gezamenlijke ontwikkeling van aanvullende functionaliteit en diensten met betrekking tot het Small Business Concierge concept.


---

Over De Zaak

De Zaak, opgericht in 1992 is een multimediale uitgeverij. Het tijdschrift De Zaak heeft een oplage van 210.000 en is daarmee het grootste blad voor het Nederlandse bedrijfsleven. De overige producten en diensten zoals het MKB advies, seminars, pockets, nieuwsbrieven en de geheel op het MKB toegesneden internet site nemen een vooraanstaande positie in bij de infornatie behoefte van de ondernemers. Meer informatie is te vinden op www.dezaak.nl .

Over Mamut

Mamut, opgericht in 1994, is Europees leverancier van complete en gebruikersvriendelijke oplossingen voor ondernemingen in het MKB-segment, die CRM, verkoop, logistiek, financiële administratie en e-commerce integreren en een optimale prijs/prestatieverhouding bieden. De oplossingen van Mamut worden door meer dan 75.000 gebruikers in Europa gebruikt. Meer informatie over de onderneming en zijn producten is te vinden op www.mamut.com.

Voor meer informatie, contact:

De Zaak, Harry Steenkamp, Directeur, Tel. 023 - 553 55 20, e-mail: steenkamp@dezaak.nl

Mamut Software B.V., Dave Kroder, Country Representative, Tel. 023 - 568 93 91, e-mail: davek@mamut.nl

Met vriendelijke groet,
Dave Kroder
Country Representative, Mamut Software BV
Tel: +31 (0)23 568 93 91
Fax: +31 (0)23 568 91 11
e-mail: davek@mamut.nl
http://www.mamut.nl