Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Foto-expositie 'De kracht van Volendam' een week in Volendam!

Na het Volendammerweekend (26 en 27 juni) zal de foto-expositie 'De kracht van Volendam' nog een week langer te bezichtigen zijn in het voormalige Thuiszorggebouw aan de Julianaweg in Volendam.

Op zaterdag 26 juni en zondag 27 juni zal de foto-expositie 'De kracht van Volendam' te zien zijn in het voormalige Thuiszorggebouw aan de Julianaweg 45 in Volendam. De expositie is te zien in het kader van het evenement 'Kunst kijken in Volendam'. Maar voor iedereen die dan niet in de gelegenheid is de veel besproken en indrukwekkende expositie te bezoeken is besloten de expositie ook in de week na het Volendammerweekend voor het publiek open te stellen. De expositie is daarmee voor het eerst te bezichtigen in Volendam.

Ook voor mensen die niet in de gelegenheid waren de expositie in de Melkweg in Amsterdam te bezichtigen, is dit een ideale gelegenheid de expositie alsnog te zien. In samenwerking met CRN het Anker zullen er supporters van het supportproject aanwezig zijn om de bezoekers te informeren en uitleg te geven over de expositie

'De kracht van Volendam'.
Van 26 juni t/m 3 juli.
Het voormalige Thuiszorggebouw.
Julianaweg 45.
Volendam.

De openingstijden:
zaterdag en zondag 11.00 uur - 16.00 uur;
van maandag tot vrijdag 13.00 uur - 16.00 uur;
's avonds 19.00 uur - 21.00 uur.

Noot voor de redactie.

Ingezonden persbericht