Gemeente Woudenberg


2004-045 Gemeente praat met bewoners over bomenplan Kennedylaan

WOUDENBERG, 27 mei 2004
De gemeente Woudenberg praat op maandag 28 juni 2004 met de bewoners van de J.F. Kennedylaan over het plan van de gemeente om de overlast van de lindebomen aan de Kennedylaan te verminderen. De gemeente Woudenberg stelt de inwoners voor om een aantal bomen, die voor de meeste overlast zorgen, te kappen. De gemeente wil tegelijkertijd voorkomen, dat het straatbeeld drastisch verandert.

Juist in déze periode is de overlast van de lindebomen maximaal: druipende bomen, die voor veel overlast zorgen. Gladde straten, vieze autos en tuinen waar soms weinig meer wil groeien. De gemeente Woudenberg wil daar iets aan veranderen en stelt voor om een aantal bomen, die voor de meeste overlast zorgen, te kappen. Op die manier moet het (weer) prettig wonen zijn aan de J.F. Kennedylaan.

Informatieavond
De gemeente wil de inwoners graag uitleggen waarom voor dit voorstel is gekozen. Dat gebeurt tijdens een informatieavond op maandag 28 juni 2004 in Cultureel Centrum De Camp aan de Bosrand 15-17. De bewoners van de J.F. Kennedylaan krijgen voor deze avond van de gemeente een persoonlijke uitnodiging.
Laatst gewijzigd op 27/05/2004