De Unie


Trias - Sociaal Plan voor organisatiewijzigingen

16 juni 2004 - Trias start onderhandelingen met vakorganisaties over een Sociaal Plan, waarin de personele gevolgen van reorganisaties worden opgevangen. De Unie wil met u de inzet voor deze onderhandelingen bepalen.

Op uw intranet kunt u inmiddels een voorstel van Trias aan de vakorganisaties voor een Sociaal Plan vinden. Op 28 juni starten de onderhandelingen hierover.

Het voorgestelde Sociaal Plan heeft niet alleen betrekking op de verhuizing van Gouda naar Gorinchem, maar ook op andere eventuele organisatiewijzigingen. Alle werknemers bij Trias kunnen dus belang hebben bij dit Sociaal Plan.

De Unie streeft naar een marktconform Sociaal Plan, waarin gevolgen van reorganisaties voor de werknemers op een nette manier wordt opgevangen. Wij zullen de voorstellen van Trias daarom vergelijken met andere plannen in de (zorg)verzekeraarsbranche.

De Unie wil echter met u de inzet voor de onderhandelingen bepalen. Wij houden hiervoor een ledenvergadering op vrijdag 25 juni om 10.00 uur in Gouda. Het is de bedoeling dat hierbij alleen Unieleden aanwezig zijn. Als uw collega nog niet lid is, is dit wellicht een goede gelegenheid om dat alsnog te worden.

Uiteraard kunt u uw reactie op het voorgestelde Sociaal Plan ook per e-mail aan ons kenbaar maken.

Gerwin van der Lei
Uw onderhandelaar

woensdag, 16 juni 2004