Provincie Zuid-Holland




N 216 tussen Ottolandse kade (N 214) en Melkweg afgesloten

In de periode van 28 juni tot en met 22 juli wordt van maandag- tot donderdagnacht de provinciale weg N 216 tussen de Ottolandse kade (N 214) en de Melkweg voor alle verkeer afgesloten. Verkeer uit de gemeenten Graafstroom, Giessenlanden en Liesveld moet rekening houden met omleidingen. De werkzaamheden beginnen om 20:00 uur en worden de volgende morgen om 06:00 uur beëindigd.

WerkzaamhedenHet wegdek van de N 216 is na jaren van intensief gebruik aan groot onderhoud toe. Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt de weg veiliger te maken en aan te passen aan de landelijke normen voor gebiedsontsluitingswegen. Hiertoe wordt onder meer een dubbele ononderbroken asstreep aangebracht en een onderbroken kantstreep. De wegwerkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. De eerste fase vindt plaats voor de bouwvakantie, de tweede fase na de bouwvakvakantie. De tweede fase betreft het wegvak tussen de Wilgenweg en Gelkenes.

Om de werkzaamheden vlot en veilig te kunnen uitvoeren zal in de eerste fase de weg worden afgesloten voor alle autoverkeer tussen de N 214 en de Melkweg.

OmleidingVoor het verkeer wordt een omleidingroute ingesteld over provinciale weg N 214 - Gorissenweg - Melkweg v.v. De route wordt met borden aangegeven.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 66 22