Eemland zuid, 09.50 uur

Utrecht 28-06-2004 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op zondagmiddag werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed zijn auto bestuurde. Omstreeks 13.30 uur reed de 28-jarige man uit Amersfoort over de Stadsring. De man werd gecontroleerd en hij bleek onder invloed van alcohol. Hij blies op het bureau 445 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Op zondagochtend werd omstreeks 01.00 uur een 56-jarige automobilist uit Amersfoort aangehouden. Hij reed over de Molenstraat en bleek onder invloed van alcohol. Hij blies op het bureau 565 ug/l.

Lekker eten, niet betalen.

AMERSFOORT- Op zondagmiddag werd een flessentrekker aangehouden. De 45-jarige man uit Amersfoort had uitgebreid gegeten in een restaurant gelegen aan de Arnhemseweg. De man had geen geld bij zich om de maaltijd af te rekenen en werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Wildplasser

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een wildplasser aangehouden. Agenten zagen een 36-jarige man uit Achterveld op de Varkensmarkt in het openbaar urineren. De man kreeg hiervoor een bekeuring. De man verzette zich echter en wilde niet meewerken. Uiteindelijk kon hij worden aangehouden en ingesloten worden voor verhoor.