Ingezonden persbericht


Redbus Interhouse BS7799 gecertificeerd als eerste onafhankelijk Data Centre in Europa

Amsterdam, 28 juni - Redbus Interhouse (Netherlands) BV, de Nederlandse dochter van één van de toonaangevende colocatie en data centre leveranciers in Europa, heeft haar hoge niveau in Informatie Beveiliging bevestigd doordat zij het eerste onafhankelijke Data Centre in Europa is om gecertificeerd te worden voor de Code voor Informatie Beveiliging (British Standard 7799). Deze standaard is een uiterst belangrijke graadmeter voor het niveau van informatie beveiliging en wordt door steeds meer organisaties gezien als toonaangevend hiervoor.

Redbus Interhouse heeft haar Nederlandse dochter als eerste gecertificeerd, maar verwacht in staat te zijn om dit zonder problemen ook in haar andere Data Centres in London, Milaan, Parijs en Frankfurt uit te rollen, aangezien alle Data Centres volgens dezelfde hoge standaarden zijn ontworpen.

"Beveiliging is enorm belangrijk voor de business van onze klanten. Het is daarom voor ons noodzakelijk dat wij onze klanten een garantie geven dat de informatie die zij bij ons verwerken ook adequaat is beveiligd. Wij zijn verheugd dat wij deze certificatie hebben verkregen. Zeker ook gezien het feit dat alleen organisaties die kunnen aantonen over een uitermate hoog niveau van informatie beveiliging te beschikken, deze acreditatie kunnen krijgen" zei Adriaan Oosthoek, Algemeen Directeur van Redbus Interhouse (Netherlands) BV.

Het voorbereiden en vervolgens verkrijgen van deze accreditatie is onderdeel van het continue commitment van Redbus Interhouse om zich proactief op te stellen in de strijd tegen inbraken op de veiligheid. Het bedrijf zal dit blijven doen zodat haar klanten hier ten volle van kunnen profiteren.

"Deze accreditatie bewijst aan onze klanten, potentiële klanten en personeel dat wij onze verantwoordelijkheid als een colocatie en managed services onderneming bijzonder serieus nemen. Het feit dat wij de enige onafhankelijke colocatie organsatie zijn die deze accreditatie hebben verkregen is een sterke bevestiging van onze leidende positie in de colocatie markt. Onze klanten moeten weten dat wij geen compromissen sluiten als het gaat om veiligheid. Dankzij deze unieke certificering kunnen wij dat ook bewijzen en geven wij zowel onze klanten als onszelf een bijzonder belangrijke voordeel ten opzichte van de concurrentie" zegt Mike Tobin, CEO, Redbus Interhouse plc.

About Redbus Interhouse
Redbus Interhouse is Europa's meest geavanceerde onafhankelijke co-locatie provider. Voor business-kritieke online-, data- of telecom-applicaties biedt Redbus Interhouse veelzijdige, kosteneffectieve en veilige huisvestingsfaciliteiten, ondersteund door de meest moderne infrastructuur en 24/7 technische en facilitaire ondersteuning. Redbus Interhouse biedt 'business resilience' diensten vanuit haar eigen, onafhankelijke co-locatie faciliteiten in de belangrijkste Europese zakencentra, en biedt haar cliënten daarmee snelle toegang tot Europese markten zonder hun eigen core business uit het oog te verliezen. De onderneming heeft datacenters in Londen, Parijs, Milaan, Frankfurt en Amsterdam. De onafhankelijkheid van Redbus Interhouse biedt haar cliënten de vrijheid te kiezen uit een breed aanbod van telecommunicatie-providers, Internet Service Providers en Content Providers. Haar voortdurende commerciële succes, gecombineerd met een substantiële cash balans en schuldenvrije structuur, hebben Redbus Interhouse een toonaangevende positie in deze markt opgeleverd.

Alle in dit document genoemde handelsmerken zijn erkend en eigendom van de betreffende eigenaars.

Press contacts:

Redbus Interhouse(Netherlands) B.V
Adriaan Oosthoek
Tel: +31 (0)20 4804400
Email: adriaan.oosthoek@redbus.nl

Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Leads United:
Laureen Dix
Tel: +31 6 24 75 04 74
Email: laureen.dix@leadsunited.com

---- --