Verzamelde persberichten regio

's-Hertogenbosch 28-06-2004

District Den Bosch

MAN ONWEL EN AANRIJDING

Rosmalen - Zondagmiddag werd een ongeval gemeld op de Rodenborchweg in Rosmalen. Aldaar bleek, dat een 66-jarige man uit 's-Hertogenbosch met zijn auto over die weg reed. De man is onwel geworden en met zijn auto tegen een verkeerszuil gereden. De man raakte licht gewond bij het ongeval. Hij is ter observatie opgenomen in een ziekenhuis.

MANNEN AANGEHOUDEN BIJ VECHTPARTIJ

Vlijmen - Zondagavond werd een vechtpartij gemeld op de Paulus Potterstraat in Vlijmen. Aldaar bleek een vechtpartij te zijn ontstaan tussen twee groepen. Bij deze vechtpartij werden twee mannen 20 en 22 jaar uit Vlijmen aangehouden. Bij de aanhouding moest door de politie pepperspray worden gebruikt. De ruzie heeft vermoedelijk te maken met een al langer slepend conflict.

GEWONDEN BIJ AANRIJDING

Rosmalen - Maandagmorgen zijn twee mannen bij een aanrijding gewond geraakt. Een 29-jarige man reed met zijn auto over de A 59 komende uit de richting 's-Hertogenbosch. Op de kruising van die weg met de Deken van Roestellaan en de Bernadettestraat in Rosmalen, kwam hij in aanrijding met een auto, bestuurd door een 28-jarige man uit Rosmalen, die vanaf de Deken van Roestellaan de kruising op reed. Beide bestuurders zijn licht gewond overgebracht naar een ziekenhuis. Een van de twee bestuurders moet door rood zijn gereden. Hierna wordt een onderzoek ingesteld.

District Aa & Dommel

TE VEEL GEDRONKEN

Schijndel

- In de nacht van zondag op maandag, kort voor middernacht werd op de Hoofdstraat in Schijndel een 29-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man een rijverbod van 9 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

KOZIJNEN GESTOLEN

Sint Oedenrode - In de nacht van zondag op maandag zijn vanaf een bouwterrein aan de Nijnselseweg in Sint Oedenrode een 12-tal raam- en deurkozijnen gestolen. De kozijnen stonden al gesteld op het bouwwerk, zodat ze konden worden ingemetseld.

District de Leijgraaf

SNELHEIDSCONTROLE

Odiliapeel

- Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Middenpeelweg in Odiliapeel. De controle werd gehouden met de lasergun. Totaal 13 bestuurders werden bekeurd omdat ze te hard reden. Ter plaatse mag 80 km/u gereden worden. De hoogst gemeten snelheid was 129 km/u.

BEKEURD VOOR BEZIT CS-GAS

Uden

- In de nacht van zondag op maandag kort voor middernacht werd op de Patersweg in Uden een auto gecontroleerd. Bij deze controle troffen de politiemensen een busje CS-gas aan. Daar dit een wapen is dat valt onder de werking van de wet Wapens en Munitie is tegen de 19-jarige eigenaar proces-verbaal opgemaakt. Het busje gas is in beslag genomen.

District Maasland

TE VEEL GEDRONKEN

Oss

- Zondagavond, even na 20.00 uur, is op de Bernhardlaan in Oss een 35-jarige man uit Tilburg bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 10 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd. De man had bijna vier keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol gebruikt.
-----
Oss -In de nacht van zondag op maandag werd rond 03.30 uur op de Kardinaal de Jongstraat in Oss een 23-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man een rijverbod van 4 uur.

District Land van Cuijk

GEWONDE BIJ ONGEVAL

Westerbeek

- Zondagmiddag is een vrouw uit Heeze gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw zat als passagier achter op de motor bij haar 40-jarige echtgenoot. Ze reden met de motor over de Hondsbergweg in de richting van de Nieuweweg in Westerbeek. Voordat ze kruising opreden, werden ze aangereden door een auto, bestuurd door een 24-jarige vrouw uit Overloon. De vrouw reed linksaf de Hondsbergweg in en kwam daarbij op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer. De motorrijder en zijn passagier kwamen ten val door de aanrijding. Daarbij brak de vrouw uit Heeze haar been. Ze is overgebracht naar een ziekenhuis in Boxmeer.