CONNEXXION


PERSBERICHT

Datum: 28 juni 2004
Kenmerk: HO/ 04.019

Gratis e-mailservice van Connexxion

Connexxion introduceert een gratis e-mailservice voor haar reizigers. Gebruikers van de e-mailservice krijgen ruim van tevoren een persoonlijke e-mail toegestuurd, zodra er actuele wijzigingen zijn op de door hun opgegeven lijnen. Via de website www.connexxion.nl kunnen reizigers zich gratis aanmelden voor de service.

De website www.connexxion.nl trekt maandelijks gemiddeld 200.000 bezoekers. De site wordt voortdurend verbeterd. Nieuw is de actuele omleidingsinformatie op www.connexxion.nl. Ook de reisinformatie wordt binnenkort verbeterd, met onder meer interactieve routestrips. Hierop wordt elke buslijn in zijn geheel getoond, met alle haltes. Door op een halte te klikken, komen de vertrektijden direct op het scherm. Met de nieuwe e-mailservice ontvangen de reizigers bovendien actuele en betrouwbare informatie over wijzigingen.

Om de gratis e-mailservice onder de aandacht te brengen is Connexxion een campagne gestart. Door middel van promotieteams, busreclame, folders en posters worden de reizigers geïnformeerd.

Kijk voor meer informatie op www.connexxion.nl.

//////////////////////////////////

Alleen voor de pers:

nadere informatie:
Herman Opmeer, afdeling Corporate Communicatie Connexxion Telefoon 035 625 1957 of 06 51093642

28 jun 04 16:36