Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


28 juni 2004


EERBEEK - Fietser komt ten val


Een 34-jarige fietser uit Apeldoorn kwam zondagmorgen op de kruising Harderwijkerweg-Coldenhovenseweg ten val. De man fietste rond 10.55 uur, samen met een andere fietser, op zijn ATB richting Loenen toen hij op de rotonde onderuit ging. De man kwam op zijn knie terecht en werd met een ambulance naar het Lukasziekenhuis vervoerd.


STEENDEREN - Vandalen vernielen abri


Twee nog onbekende jongens hebben in de nacht van zondag op maandag een abri aan de Dr. Alfons Ariënsstraat vernield. Een getuige zag maandagmorgen vroeg rond 01.5 uur dat drie ruiten vernield waren en dat er een ijzeren vuilcontainer op straat lag. De man zag dat twee knapen, (tussen de 16 en 19 jaar) er met een scooter vandoor gingen. De getuige lichtte de politie in die een onderzoek instelt.


VORDEN - Hersenschudding na val


Een 63-jarige vrouw uit Zelhem liep zondagavond op de Zutphenseweg een behoorlijke hersenschudding toen zij ten val kwam. De vrouw zat achterop de motor van haar echtgenoot die rond 19.25 uur bij het draaien met zijn motor viel. De vrouw viel met haar hoofd op de klinkers van de rijbaan. Behalve een hersenschudding liep zij schaafwonden aan de ellebogen op. Een ambulance vervoerde haar naar het Spittaal.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --