Time : 5:53:52 PM
Date : Monday, June 28, 2004
Sender Name: Belgian-Luxembourg Chamber of Commerce in Great-Britain

GOLDEN BRIGE 2004: Prijs voor Belgisch of Luxemburgs bedrijf dat exporteert naar het Verenigd Koninkrijk

Londen: Voor de achtste opeenvolgende jaar zal 'The Golden Bridge' worden uitgereikt aan het meest succesvolle Belgische of Luxemburgse producerende of dienstverlenende bedrijf dat exporteert naar het Verenigd Koninkrijk. Dit jaar zijn er ook 2 nieuwe prijzen die worden uitgedeeld: de 'Most Impressive Newcomer Award' dewelke zal worden uitgereikt aan een bedrijf die uitzonderlijke resultaten heeft geboekt in een bepaalde exportsector; en de 'Best SME Award' om de exportinspanningen van een KMO te belonen.

De prijsuitreiking is een initiatief van de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel in Londen met als doel een blijk van waardering te geven aan opvallende exportprestaties naar het Verenigd Koninkrijk, evenals een meer positief imago te geven aan Belgische en Luxemburgse producten en diensten in het buitenland. Het succes van de prijs heeft de noodzaak van een platform waarop de bedrijven zich kunnen bewijzen aangetoond.

De uitreiking van de Golden Bridge Award 2004 vindt plaats in de ING Bank in Londen op 18 November 2004.

De jury zal bij de selectie voornamelijk rekening houden met initiatieven die blijk geven van marktinzicht, het benutten van nieuwe kansen, het durven instappen in nieuwe lucratieve mogelijkheden en doorzettingsvermogen bij het veroveren van de Britse markt. Er zal ook aandacht besteed worden aan de aanpassing van de producten en diensten aan de Britse smaak en normen en naar de originaliteit hiervan (design, verpakking, research, milieuzorg,...).

Ondernemingsgeest en cijfergegevens zullen eveneens beoordeeld worden. Bedrijven van elke grootte en uit elke bedrijfstak kunnen derhalve in aanmerking komen.

Dit evement wordt gesponsord door:
Fortis Bank UK, ING Bank, KBC Bank UK and Delahaye Moving

Inschrijvingsformulieren zijn te verkrijgen bij de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel in Groot Brittannië, Riverside House, 27/29 Vauxhall Grove, Londen SW8 1SY, tel: +44(0)207820 7839, fax: +44(0)20 7793 1628,

www.blcc.co.uk, info@blcc.co.uk.

Deelnemers ontvangen per omgaande de vragenlijst, de deelnemingsvoorwaarden en de selectiecriteria. Vragenlijsten kunnen teruggestuurd worden tot en met 17 september 2004.