Gemeente Leeuwarden

Parkeren bij de Oldehove, nu nog bovengronds. Parkeren bij de Oldehove, nu nog bovengronds.


Inspraakbijeenkomst Parkeerbeleidsplan

Bron: Gemeente Leeuwarden

Op maandag 28 juni 2004 wordt in het Oranjehotel, Stationsweg 4 te Leeuwarden, vanaf aanvang 19.30 uur een openbare inspraakbijeenkomst gehouden. Tijdens deze bijeenkomst zal informatie worden gegeven en kunnen vragen worden gesteld over het Parkeerbeleidsplan.

Vanaf 17 juni 2004 ligt het Parkeerbeleidsplan gedurende vier weken ter inzage bij de centrale balie van het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 te Leeuwarden. Ook kan het Parkeerbeleidsplan op verzoek ter inzage worden gelegd op maandag van 16.00 uur tot 19.00 uur in de bodekamer van het Bestuurscentrum, Groeneweg 1 te Leeuwarden.

Het Parkeerbeleidsplan is een deeluitwerking van het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan (GVVP) Leeuwarden. In het GVVP is het parkeren op hoofdlijnen beschreven. De concretisering van het parkeerbeleid vindt plaats in het parkeerbeleidsplan. Het doel van dit plan is, het op elkaar afstemmen van de vraag naar en het aanbod van parkeerruimte, op een manier waarbij het parkeren in al zijn facetten in onderlinge samenhang wordt bezien: een integrale benadering.

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Leeuwarden, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden. Wie mondeling wil reageren kan hiervoor een afspraak maken met het team Verkeer en Vervoer, mevrouw I. Bouhuijs, telefoon 058 233 86 31.