Gemeente Heythuysen


Informatieavond Revitalisering Centrumgebied Heythuysen

Al geruime tijd is de gemeente bezig met het voorbereiden van een plan om te komen tot een versterking van het centrumgebied van de kern Heythuysen. Deze versterking zal vooral bestaan uit een herinrichting van de openbare ruimte (straten, pleinen etc.) in combinatie met een aantal verkeersmaatregelen. Het uiteindelijke doel hiervan is het verbeteren van het woon-, winkel en verblijfsklimaat in het centrum van Heythuysen.

Om al in een vroegtijdig stadium de meningen van burgers, ondernemers en belangengroeperingen over mogelijke oplossingen van de herinrichting te peilen, zullen wij het voorlopige plan presenteren op maandagavond 28 juni a.s. van 19.30 tot 22.00 uur in De Zaal aan de Sint Antoniusstraat 2 te Heythuysen.

Iedereen kan daarbij op het plan te reageren. Aangezien het plan op dit moment nog geen formele status heeft, geeft dit ons de mogelijkheid bij de verdere uitwerking met opmerkingen rekening te houden en het plan daar eventueel op aan te passen.

Verder zullen wij die avond ook een korte toelichting geven op de stand van zaken m.b.t. het woningbouw- en winkelproject op de hoek van de Schoolstraat en de Dorpstraat (Jeugdhuis en drukkerij/boekhandel Beijnsberger).

Het college van burgemeester en wethouders van Heythuysen nodigt u van harte uit om deze avond bij te wonen.