Politie Zeeland


W-5723-2004 MAN OP HETERDAAD BETRAPT

Een 45-jarige Middelburger is zondagmiddag in zijn woonplaats op heterdaad betrapt bij een auto-inbraak.
Een getuige had gezien dat de man op een bedrijfsterrein aan de Industrieweg te Middelburg had ingebroken in een auto en belde vervolgens de politie. De man werd even later op de Kleverskerkseweg aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na het opmaken van proces-verbaal werd de man met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


W-5724-2004 HENNEPKWEKERIJ IN WONING

In een woning aan de Vincent van Goghlaan te Vlissingen is maandagmiddag een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld.
In een slaapkamer van de woning werd een kwekerij aangetroffen met 54 planten. Alle planten en de benodigde apparatuur werd in beslaggenomen. Op het moment dat agenten in de woning aanwezig waren, kwam de bewoner thuis. Hij werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. Na opmaken van proces-verbaal werd hij weer in vrijheid gesteld.


Z-5725-2004 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN VANGRAIL

Op de Westkade in Sas van Gent is maandag rond 02.00 uur een 38-jarige man uit Gent met zijn auto tot stilstand gekomen tegen de vangrail.
De man verklaarde dat hij moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto en hierdoor de macht over het stuur verloor. Hij reed hierbij tegen een verkeersbord en verkeersheuvel en kwam tot stilstand tegen de vangrail. De bestuurder en een 31-jarige vrouw die naast hem in de auto zat, kwamen met de schrik vrij. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen van de 38-jarige man. Hieruit bleek dat hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.


O-5726-2004 KOP/STAARTBOTSING

Bij een kop/staartbotsing op de N59 te Nieuwerkerk raakten maandagmiddag twee personenauto's licht beschadigd.
Een 20-jarige automobilist uit Zierikzee had te laat in de gaten dat de auto voor hem, bestuurd door een 49-jarige man uit Gent, afremde en reed achter op zijn auto. Er was alleen blikschade.


W-5727-2004 MAN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL SCOOTER

Een 33-jarige Vlissinger is maandagavond rond 19.00 uur in zijn woonplaats aangehouden voor diefstal van een scooter.
De man had maandagmiddag de scooter weggenomen bij een bedrijf aan de Voltaweg te Middelburg. Hij is na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. De scooter is weer terug bij de eigenaar.





Politie Zeeland