Politie Noord- en Oost Gelderland

Regio Noord- en Oost-Gelderland
District IJsselstreek

28 juni 2004

Vermissing 85-jarige man

Barchem - De politie maakt op verzoek van de familie melding van de vermissing van een 85-jarige inwoner uit Barchem. De man is in ieder geval sinds vanmorgen 28 juni weg, maar waarschijnlijker is dat de man al gistermiddag, 27 juni, in zijn auto is weggereden met onbekende bestemming.

De man gebruikt medicijnen, die hij echter niet heeft meegenomen. Het gedurende langere tijd niet gebruiken van deze medicijnen kan voor de man gevaar voor zijn gezondheid opleveren.

De man rijdt in een bordeaux-kleurige Ford Fiesta, kenteken XX-TZ-49. Het signalement van de man luidt: 1.65 meter lang, grijs gedekt haar, normaal postuur iets gebogen. Hij loopt met een stok. Hij draagt vermoedelijk een lichte beige jas (met rits en knopen), een donkergroene terlenka-broek en vermoedelijk instappers van het merk Birkenstock.

Van de man is bekend dat hij zich nog wel eens ophoudt in de omgeving van Aalten, de Holterberg (tussen Holten - Nijverdal) en de Posbank bij Arnhem.

De politie vraagt mensen die de auto of de man gezien hebben of weten waar hij zich op dit moment ophoudt zich te melden via het landelijke nummer 0900 - 8844.

Einde persbericht
Brandt Keegstra
055 - 548 60 54


---- --