Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder & omgeving

Den Helder 29-06-2004 - 16.00 uur

Hond sluit auto af

De Koog (Texel), maandag 28 juni 2004.

Omstreeks 17.30 uur hebben agenten hulp verleend aan een invalide man aan de Boodtlaan. De man kon zijn auto niet meer in omdat zijn hond van binnenuit de portieren op slot had gedaan daar met zijn poten op de knopjes te drukken. De sleutels lagen nog in de auto. De agenten hebben bij de man thuis de reservesleutels opgehaald.

Auto in brand

Dirkshorn, dinsdag 29 juni 2004.

Omstreeks 01.55 uur kreeg de politie de melding dat er een auto in brand stond op de Groenvelderweg, nabij de N245. Omdat niet duidelijk was of er iemand in de auto zat werd tevens een ambulance gewaarschuwd. De brandweer kwam ook ter plaatse en bluste het voertuig. Het bleek onbemand en de auto was op slot. De eigenaar werd in kennis gesteld en deze bleek eerder die nacht de auto met pech te hebben achtergelaten. Mogelijk is een technisch probleem de oorzaak van de brand. De auto ging geheel verloren.

Gestolen Kever teruggevonden

t Zand, dinsdag 29 juni 2004.

In de afgelopen nacht is er een felgele Volkswagen Kever van een antiek model en voorzien van een cabrioletkap, gestolen vanaf een afgesloten terrein naast een garagebedrijf aan de Verbindingsweg. Door een hek te vernielen kon men bij de auto komen. Van de auto werd een portierraam vernield. De bedrading werd doorverbonden waarna men weg is gereden. Tijdens de rit brak de stuurstang af. De auto werd achtergelaten op de Leliestraat in t Zand.