Ingezonden persbericht


UITNODIGING SYNTUS / GEMEENTE ZUTPHEN

INTRODUCTIE PIEKTARIEF ZUTPHEN

Geachte redactie,

Via deze weg nodigen wij u van harte uit voor de spectaculaire introductie van het speciale Piektarief voor de stadsbussen in Zutphen en Warnsveld op
30 juni a.s. Inwoners van deze plaatsen kunnen vanaf ingang van de nieuwe dienstregeling op 4 juli a.s. voor het eenvoudige tarief van één euro heen en terug reizen met de bussen in Zutphen en Warnsveld. De officiële introductie wordt verricht door de heer Kees Luesink, wethouder Verkeer & Vervoer van de gemeente Zutphen en de heer Frank van Setten, productiedirecteur van Syntus.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 juni a.s. om 10.45 uur in Best Western Eden Hotel, 's-Gravenhof 6 te Zutphen, gelegen naast het gemeentehuis van Zutphen. Na toespraken van de heer Luesink en de heer Van Setten vindt buiten de opvallende openingshandeling plaats, gevolgd door een busrit met de nieuwste lagevloerbus van Syntus. "Torenstad Zutphen bereikt hiermee een nieuwe piek in haar bestaan."

Mocht u verdere vragen c.q. opmerkingen hebben naar aanleiding van het bovenstaande, kunt u te allen tijde contact opnemen met ondergetekende via tel. 0621-530582.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Peter Lensink
Hoofd Marketing & Verkoop / Voorlichting
Syntus B.V.