MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Delft, 29 juni 2004

Streetbeat presents:

N.E.R.D - Relax, HEAVY, ADHD

Aanstaande zaterdag 3 juli komt N.E.R.D. naar de Heineken Music Hall in Amsterdam voor een optreden tijdens de eerste editie van Streetbeat. De eerder aangekondigde Q-Tip heeft zijn gehele Europese tournee afgezegd. Vervanging is gevonden in de vorm van Heavy, het nieuwe project van de Amerikaanse toetsenist /saxofonist Casey Benjamin.

Deze Streetbeat avond vindt dit jaar voor het eerst plaats. Bij gebleken succes wordt dit een jaarlijks terugkerend urban cross-over evenement.

Van N.E.R.D is zojuist Maybe uitgekomen als de tweede single van hun huidige album Fly Or Die. De band van Pharrell Williams, Chad Hugo en Shay is momenteel op tournee door Europa. Eind augustus zijn ze nog een keer in Nederland voor een optreden op Lowlands.

Het Nederlandse Relax is volgens velen een van de beste Nederlandse live-bands in het clubcircuit. Deze Haarlemse soul hiphop formatie kwam twee jaar geleden met het live album Live @ Panama. Later dit jaar zal een nieuw album worden uitgebracht van deze oud Grote Prijs Finalisten.

Heavy is de naam van het duo dat bestaat uit zangeres Nicky Guiland en instrumentalist Casey Benjamin. Op Streetbeat maken zij hun Nederlandse podium debuut.

De avond wordt geopend door de Nederlandse hiphop formatie ADHD, kort voor Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Dopeness. Deze rond rapper Brainpower gevormde act heeft momenteel succes heeft met de single Beng Je Hoofd (mmv Di-rect's Spike).

Streetbeat presents

N.E.R.D / RELAX / HEAVY / ADHD

Heineken Music Hall, Amsterdam Z.O.
Zaterdag 3 juli
Entree: Euro 40, - (excl. servicekosten)
Aanvang: 18.30 uur
Presentatie: Howard Komproe

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.