Politie Zeeland


O-5855-2004 DIEFSTAL AUTO KERKWERVE

In Kerkwerve is een personenauto ontvreemd.
De auto stond geparkeerd aan de Kerkweg en is in de nacht van vrijdag op zaterdag weggehaald. De auto betreft een rode Opel Kadett voorzien van het kenteken TG-03-YJ.


W-5856-2004 DIEFSTAL PARASOL

In Middelburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een parasol gestolen van een horecabedrijf op de Dam.
Eveneens was een grote wanorde aangebracht op het terras van het bedrijf.


O-5857-2004 DIEFSTAL VLAGGEMAST VAN 6 METER LANG

In Borssele is in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Noordstraat een vlaggenmast van 6 meter lang weggenomen.
De eigenaar van de vlag werd gewekt door een hard geluid en is naar buiten gelopen. Hier kwam hij tot de ontdekking dat zijn vlaggenmast van 6 meter lang inclusief een Zeeuwse vlag waren weggenomen.


O-5858-2004 DIEFSTAL UIT BEDRIJF

Uit een etalage van een winkelbedrijf in de Klokstraat in Goes is fotoapparatuur weggenomen.
De apparatuur heeft een waarde van enkele honderden euro's. De diefstal is mogelijk gepleegd tussen vrijdag 15.00 uur en zaterdag 10.00 uur.


W-5859-2004 VERNIELING AUTO

In de President Rooseveltlaan in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vernieling aan een auto gepleegd.
De auto stond geparkeerd in een parkeervak en toen de eigenaar van de auto op zaterdagmorgen bij zijn auto kwam, zag hij dat de antenne van de auto was afgebroken. De schade bedraagt enkele honderden euro's.

W-5860-2004 VERKEERSCONTROLES MIDDELBURG EO.
Bij een verkeerscontrole in en rondom Middelburg zijn zaterdagochtend 13 bekeuringen uitgeschreven.
Op de A58 werd een automobilist bekeurd omdat hij 160 km/u reed. Eveneens werd op de A58 een brommobiel van de weg gehaald. Ook werd een automobilist bekeurd die geen gordel droeg. Op de Schroeweg werden bekeuringen uitgeschreven voor het rijden over de busbaan, voor het rijden door rood licht en voor het niet handsfree bellen in de auto. Ook werd op de Stationsbrug een automobilist bekeurd omdat hij linksaf sloeg waar dat verboden is.