Politie Zeeland


O-5861-2004 AUTO IN DE SLOOT

Op zaterdag omstreeks 13.30 uur is een auto te water geraakt in Schouwen Duiveland.
De 39-jarige bestuurster uit diezelfde gemeente was afgeleid doordat zij naar haar kind aan het kijken was dat achterin de auto zat, en geraakte hierdoor teveel aan de rechterkant van de weg. Zij verloor de macht over het stuur en is in de sloot terechtgekomen. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. Tegen de bestuurster wordt proces-verbaal opgemaakt.


O-5862-2004 VERKEERSCONTROLE IN ZIERIKZEE

Op zaterdagochtend is een verkeerscontrole gehouden in Zierikzee.
Er werd door de politie gecontroleerd op aanhangwagens, vier bestuurders werden bekeurd vanwege het voeren van geen of verkeerde kentekenplaten op de aanhanger. Eveneens zijn er vier bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van de gordel en een voor het niet laten zien van het rijbewijs.


O-5863-2004 POGING DIEFSTAL UIT AUTO

In Kamperland is in de nacht van vrijdag op zaterdag gepoogd in te breken in een personenauto.
De auto stond geparkeerd aan de Mariapolderseweg in Kamperland. Toen de eigenaar van de auto bij de auto kwam zag hij dat men had geprobeerd een slot te forceren. Blijkbaar is dat niet gelukt, want uit de auto werd niets weggenomen.


Z-5864-2004 KOP-STAART AANRIJDING

Op de Tractaatweg in Terneuzen is zaterdagmiddag rond 13.10 uur een kop-staart-aanrijding gebeurd.
De voorste auto, die werd bestuurd door een 61-jarige man uit de gemeente Terneuzen, moest plotseling remmen. Een auto die achter hem reed, en bestuurd werd door een 47-jarige man uit diezelfde gemeente hield niet voldoende afstand en reed achterop de auto van de 61-jarige. Het bleef bij materiele schade. De auto van de 47-jarige is door een takelbedrijf weggesleept.