Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Regioruiter Eventing Jan van Beek tekent nieuw sponsorcontract op Breda Hippique 2004

Breda 3 juli,

Een unieke prestatie en een nieuw contract, dat zijn de verdiensten van Jan van Beek tijdens Breda Hippique 2004. 6e in het eindklassement van de CCI ** en beste Nederlander met zijn paard, de 17 jarige ruin SHI Slaney Squire. Hiermee is hij, als beste Nederlander, tevens winnaar van de "In memoriam Pahud de Mortanges trofee" geworden.

SHI Schoone Home Impressions, Interieuradvies & Woonwinkel, heeft Jan van Beek uit Rijsbergen een nieuw sponsorcontract per 1-7-2004 aangeboden. SHI is gevestigd in de Wilhelminastraat in Breda. De keuze om Jan van Beek te sponsoren was snel gemaakt. Marc Schoone: "Ik weet wat het is om Topsport te bedrijven. Ik heb zelf een aantal jaren in Amerika Basketbal gespeeld op topniveau. Ik kreeg te horen dat Jan niet door ging met zijn vorige sponsor en weet wat het belang is van een sponsor voor een topsporter. Ik zal er voor zorgen dat hij zich volledig kan concentreren op de sport en zich nergens anders druk over hoeft te maken. Het doel is uiteindelijk een startbewijs voor de Olympische spelen in Peking 2008."

Dankzij dit sponsorcontract heeft Jan van Beek de mogelijkheid gekregen om meer paarden te gaan uitbrengen op grotere en zwaardere wedstrijden. Jan geeft zelf aan dat hij nu de mogelijkheid heeft om zich verder te ontwikkelen. Zijn snelheid in de cross en een betere score in de dressuur zijn de punten waar hij nu aan gaat werken samen met zijn trainers, Wim Oomen (dressuur), Martin Lips en Marc Rigouts (Cross Country).

Breda, 3 juli 2004
Stichting Breda Hippique
Postbus 7093
4800 GB Breda
e-mail: info@bredahippique.nl
website: www.bredahippique.nl


---

Noot voor de redactie (