Gemeente 's-Hertogenbosch

09-06-2004

Straatvoetbal

Op 3 juli 2004 organiseert Bureau Sport en Bewegen van de gemeente 's-Hertogenbosch in samenwerking met Masters of the Game een Ringsoccertoernooi bij het stadion van FC Den Bosch. Ringsoccer is een snel en dynamisch voetbalspel waarin twee teams van twee personen tegen elkaar strijden in een (box)ring. Er wordt gestreden voor een plaats in de landelijke finale van Masters of the Game. Tijdens de wedstrijden worden er diverse optredens gegeven door en voor jongeren uit 's-Hertogenbosch.

Leeftijd

Tijdens het toernooi wordt er gestreden in twee leeftijdscategorieën: van 12 tot en met 15 jaar en van 16 tot en met 21 jaar. Per categorie kunnen maximaal 32 teams deelnemen. Aan het eind van de dag vindt de finale plaats. De kosten voor deelname zijn ? 5,- per team.

Inschrijven

Wanneer u geïnteresseerd bent en wilt deelnemen kunt u zich inschrijven bij:


- Bas Bouwens: in de Brede Bossche school "de Hambaken", Wielsem 1 in de Hambaken;


- Michiel Bulten: in "Buurthuis Boschveld", Edisonstraat 13 in Boschveld.

Er zijn speciale inschrijftijden op 15 juni, 22 juni en 24 juni van 17.00 uur tot 19.30 uur. Voor meer informatie kunt u ook bellen, tel. (073) 615 97 77. De inschrijving sluit op 24 juni aanstaande om 19.30 uur. Let op: er kunnen maximaal 32 teams deelnemen in elke leeftijdscategorie. Bij inschrijving is legitimatie verplicht.

De gemeente 's-Hertogenbosch en Masters of the Game spelen in op de huidige trend van het straatvoetbal. Bewegen en sporten kan eenvoudig op straat plaats kan vinden. De grootste voetballers zijn immers ook ooit op straat begonnen!