BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 2 juli 2004

Hanna verboom nieuw gezicht bij top of the pops

Vanaf aanstaande zondag 4 juli van 18.10 uur tot 18.55 uur neemt de jongste aanwinst van BNN Hanna Verboom de microfoon van Ruud de Wild over en presenteert zij elke zondag op Nederland 2 het populaire muziekprogramma Top of the Pops.

Hanna ontvangt elke week de grootste sterren in Top of the Pops. Aanstaande zondag zijn in dé chartshow van Nederland onder andere Boris, Van Dik Hout, Nelly Furtado en Bløf met de Counting Crows te gast.

De jongste BNN-er Hanna Verboom is geboren op 11 mei 1983 in België, maar brengt haar jeugd door in Afrika (Kenia en Sudan). Op twaalfjarige leeftijd verhuist ze naar Nederland waar zij naar het VWO gaat. Al tijdens haar opleiding is ze model in diverse commercials, waaronder Freecom voor CNN, Vodafone en Orange. Na haar studie succesvol te hebben afgerond, begint Hanna met de opleiding Filosofie en Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast volgt zij een vooropleiding aan de Theaterschool. Ze figureert in verschillende series waaronder Baantjer en Spangen. Ook is Hanna te zien in de mobiele soap Jong Zuid. In het najaar van 2004 is Hanna voor het eerst te zien op het witte doek in de nieuwe film van Johan Nijenhuis, Snowfever. Daarin staat ze samen met Egbert-Jan Weeber en Daan Schuurmans op de piste.

Meer informatie: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl


---- --