Eemland Zuid, 10.05 uur

UTRECHT 04-07-2004 - Nieuwsberichten district Eemland Zuid

Verkeersongeval letsel
AMERSFOORT Zaterdagochtend omstreeks 11.35 uur heeft er op de Noorderwierweg een aanrijding plaatsgevonden. Zowel de 51-jarige bestuurder van een personenauto uit Amersfoort als de 34-jarige snorfietser uit Amersfoort reden over de Noorderwierweg in dezelfde richting. De bestuurder van de personenauto wilde vervolgens rechtsaf de Grebbestraat inslaan en zag daarbij vermoedelijk de snorfietser over het hoofd, waardoor hij deze aanreed. De snorfietser is met ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar bleek dat deze enkele kneuzingen had.

AMERSFOORT Zaterdagavond rond 20.00 uur reed een 39-jarige man uit Holkerveen vanaf de Kamp de Langestraat op en zag daarbij een paal over het hoofd. Het gevolg was dat hij op zijn motor met zijn linkerbeen tegen de paal reed, waarbij hij gewond raakte aan zijn been. De man is met ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om zijn been te laten behandelen.

WOUDENBERG Zaterdagmiddag, rond 16. 50 uur, is een 66-jarige bestuurder van een personenauto tegen een boom gereden op de Zeisterweg. De man, afkomstig uit Groningen, had in de berm een boom geraakt, was vervolgens in de berm blijven steken, waardoor er nog vier bomen geraakt werden. Uiteindelijk was de auto tot stilstand gekomen tegen een boom in een bocht. De auto was total loss en kon niet direct verwijderd worden, waardoor de politie de weg met een dienstvoertuig geblokkeerd heeft en samen met de wegenwacht het verkeer heeft geregeld. De bestuurder had lichte pijnklachten en heeft zich laten behandelen in de huisartsenpost. Aldaar werden spierpijn en kneuzingen geconstateerd.