MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Extra concert Usher

Op maandag 5 juli a.s. geeft Usher een extra concert in de Rotterdamse Ahoy', de kaartverkoop start aanstaande donderdag. Het eerste concert op 21 juni in Ahoy' is uitverkocht. De R&B superster staat in de hitlijsten met zijn nieuwe single Yeah, afkomstig van zijn spiksplinternieuwe album Confessions.

Een live concert van Raymond Usher staat garant voor vette R&B en sensuele soul gecombineerd met strakke dance moves en oogverblindende kleding en dan te bedenken dat Usher in een gospelkoor begon. Op viertienjarige leeftijd werd hij tijdens een talentenshow gespot door het La Face label en in 1994 werd zijn debutalbum Usher uitgebracht. Na highschool volgde My Way waarop Usher voor het eerst ook nummers meeschreef. Hierop staat ook zijn eerste grote internationale hit You Make Me Wanna waarna nog velen volgen.

Op 25 jarige leeftijd heeft Usher diverse platina albums, een Grammy Award en zelfs al een superster status bereikt. Deze zomer is hij live te zien in Ahoy' waar hij o.a. materiaal van zijn nieuwste album Confessions laat horen, die volgende week in de winkels ligt.

Usher

Maandag 21 juni Ahoy'- Rotterdam uitverkocht
Maandag 5 juli Ahoy' - Rotterdam EXTRA CONCERT
Aanvang: 20.00 uur
Entree: Euro 37 en Euro 35 (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop begint a.s. DONDERDAG om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.