2e persbericht van zondag 4 juli 2004

Eindhoven 05-07-2004 - Berichten uit de regio

Someren: Fietsendieven op heterdaad aangehouden

Zondagmorgen om 01.35 uur zijn op de Ter Hofstadlaan twee inwoners van Rijen aangehouden. Twee politiemensen in burger zagen dat de beide mannen een aldaar geplaatste fiets wegnamen en in een bestelauto plaatsten. De verdachten zijn ingesloten. De fiets kon later aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven.

Helmond: Inbraak in een woning

In een woning aan de Middellaan is tussen zaterdag 3 juli 11.05 uur en zondag 4 juli 01.45 uur ingebroken. Men kwam de woning binnen door vernieling van een slot van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn een digitale camera en een kettinkje weggenomen.

Eindhoven: Aanhouding na vechtpartij

Een 19-jarige Eindhovenaar is zondagmorgen om 02.17 uur op het Stratumseind aangehouden. Getuigen hadden gezien dat de man een 21-jarige Eindhovenaar tegen het hoofd had geslagen die daarbij een bloedende hoofdwond opliep. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis aan zijn verwonding laten behandelen en de verdachte is ingesloten.

Helmond: Inbraak in een woning

Tussen zaterdagavond en zondagmorgen 09.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Wilde Wingerd. Men kwam mogelijk binnen door middel van het open flipperen van de voordeur. Uit de woning zijn voor zover nu bekend een laptop, een fototoestel en enkele siervoorwerpen weggenomen.

Leende: Eenzijdig ongeval met gewonden

Bij een eenzijdig ongeval zondagmorgen omstreeks 09.25 uur op de A2 in de richting Weert, zijn de bestuurder van een personenauto en zijn twee inzittenden gewond geraakt. De personenauto, bestuurd door een 35-jarige inwoner van Helmond, raakte tijdens het inhalen met het voorwiel in de middenberm, reed tegen de vangrail en sloeg over de kop. Hierna schoof de auto naar de rechterzijde van de weg en raakte een busje waarna de auto op zijn kop tot stilstand kwam aan de rechterzijde van de weg. De drie gewonden zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

Best: Diefstal uit een woning

Uit de garage van een woning aan de Johannes Verleunstraat is tussen zaterdagavond en zondagmorgen een personenauto, merk Ford, type Mustang, kleur zilver, voorzien van het kenteken DM-67-04, weggenomen. Onbekend is hoe men in de garage heeft kunnen komen.

Helmond: Aanhouding na bedreiging

Op de Jan Stevensstraat is zondagmiddag om 14.20 uur een 19-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 18-jarige ex vriendin meerdere malen met de dood te hebben bedreigd. Hij is voor onderzoek ingesloten.